Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13706783 www.bgdnes.bg

Ивана: Нямам проблем с одъртяването

"Нямам проблем с одъртяването", категорична е Ивана. Това признание направи попфолк звездата в последното си видео, качено в ток-ток.
Изпълнителката на "Шампанско и сълзи" обяснява, че в снимка или клип, които се правят след участието и които тя нарича "постпродукция", "не може да се види реалната певица".
"Няма начин да видите любимата си певица и да си кажете: "Ето, тя изглежда по този начин". Защото там всичко е фотошоп и ретуш", разкрива Ивана.
"Лайфовете обаче, които пускаме по време на участие, когато сме в разгара на самата обстановка, когато не мисля дали косата ми се е смачкала, дали цялата съм потна, дали гримът ми се е разтекъл, това въобще е без значение, са истинското. Тогава пееш с душа. И това се излъчва в реално време. Няма как да му се сложат филтри и маски", подчертава Ивана.
Изпълнителката на "Водка с утеха" пояснява, че прави този коментар и заради себе си, и заради някои от своите колежки, срещу които често се сипе хейт в социалните мрежи.
"Ама, чакайте, нали експериментираме? И ние правим нови фотосесии, не стоим на едно място", дава отпор на язвителните постове попфолк иконата.

Четете още

Ивана пее с тежък грип

Ивана пее с тежък грип

Целят Ивана с ножове

Целят Ивана с ножове

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама