Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14546752 www.bgdnes.bg

На Леонардо Ди Каприо не му пука за новата на БАДЖАНАКА му Григор Димитров

Сексапилната румънка избягва бившия си Лео на фестивала в Кан

Холивудската звезда Леонардо ди Каприо пет пари не дава за това, че е станал баджанак с българския тенисист Григор Димитров. Холивудската звезда излизаше със сексапилната румънска моделка и актриса Мадалина Геня, която сега е гадже на Гришо. Лео и хубавицата са в Кан за кинофестивала, но така и не са се срещнали, случайно или нарочно, проучи "България Днес" от свой човек на Лазурния бряг. 

Григор излиза с поредната красавица вече от повече от два месеца, но признаха за връзката си едва преди около месец по време на турнира в Рим, когато Мадалина бе в ложата на нашия тенисист. Двамата дори си пуснаха еротична фотосесия в социалните мрежи, която бързо изтриха. В Цюрих Гришо написа на телевизионна камера "Amore" след успеха си над Роберто Баена, на което Мадалина отговори в профила си: "Гордея се с теб, любов".

Реклама

34-годишната Мадалина нашумя особено в ролята си на София Лорен във филма "Къщата на Гучи". Красавицата е имала връзка с Леонардо ди Каприо, твърди светската клюка. Което не би било изненада да е истина, имайки предвид славата на актьора на Дон Жуан. В същото време папараците край червения килим твърдят, че искра между Лео и Ирина Шейк е актуалната клюка, тъй като те често биват виждани заедно на партита.

Геня, която живее в Милано, не е непознато лице в спорта, и по-конкретно във футбола, тъй като е свързвана с няколко футболисти, измежду които Николо Дзаниоло и Марко Бориело, дори и с Кристиано Роналдо, но това може и да е само слух.

Четете още

Гришо и Мадалина с любовни признания

Гришо и Мадалина с любовни признания

Откривателят на Гришо ПРОГОВОРИ за първата им среща

Откривателят на Гришо ПРОГОВОРИ за първата им среща

Гришо възбужда новата с еротичен татус

Гришо възбужда новата с еротичен татус

ЛОЛИТА теши мъката по ГРИШО с винце

ЛОЛИТА теши мъката по ГРИШО с винце

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама