Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1903689 www.bgdnes.bg

Данчо Караджов: Управляват ни отрепки

Фронтменът на група "Сигнал" Йордан Караджов е един от най-известните родни рокаджии и любим певец на поколения бълргари.

Преди време той каза "Сбогом, дано си щастлива!" на ГЕРБ. Сега споделя, че би казал същото на всички партии, защото не заслужават уважение, а народът е докаран до пълна мизерия.

Реклама

Данчо Караджов споделя, че за първи път от 60 години насам вижда нещо, което е характерно за манталитета на хората от Западна Европа - уличните протести. Според фронтмена на група "Сигнал" трябва да се пазим от отрепки, които се стараят да ни мачкат. Някои от тези отрепки според Караджов са опитали да управляват държавата, но за съжаление изобщо не знаят за какво става дума.

Певецът е член на гражданско сдружение "Днес". Той казва, че там нещата са по-идеалистични, но подкрепя сдруженията, които се създадоха по време на протестите.  Споделя обаче, че някои от водачите на протестите искат да градят кариера, но не знаят какво се прави по-нататък в държавата.

Данчо Караджов категорично отсича, че от него политик не става. Той споделя, че свалянето на гербаджийското правителство и разпускането на 41-вото Народно Събрание под натиска на уличните протести не е било правилно. Според него кабинетът на Бойко Борисов трябваше да изкара мандата си и да свърши работата си.

Според Караджов служебните министри няма да свършат нищо, защото са плод на некадърността на президента Росен Плевнелиев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама