Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4886336 www.bgdnes.bg

Треньорът на ЦСКА се жени за стюардеса

Треньорът на ЦСКА Христо Янев стяга сватба. Новият наставник на "червените" ще се ожени за втори път. След като се разведе с бившата си жена Бистра, сега Янев ще мине под венчилото с истинска красавица. Тя се казва Даяна Владимирова и работи като стюардеса. Хубавата Даяна е на 29 години и това ще е първият й брак. Христо и стюардесата са заедно от няколко години, като вече имат и дъщеричка. За радостното събитие се похвали самата Даяна, която обяви в социалните мрежи, че вече е сгодена. За момента не е ясна точната дата на сватбата, но се очаква церемонията да е до края на годината. На сватбата най-вероятно ще бъде поканен целият отбор на ЦСКА, стига, разбира се, Янев да продължи да води тима дотогава.
Предложението на Христо към приятелката му идва през пролетта на тази година. Без много да се замисля, хубавицата бързо казва "да" и вече обикаля сватбените бутици, за да избере най-красивата рокля. Даяна не се сдържа и бързо разпространява прекрасната новина с приятелките си, които изцяло одобряват избора й. Родителите на момичето също са изключително щастливи, че тя скоро ще стане г-жа Янева. Христо е оставил отлични впечатления у тях и изцяло е спечелил доверието им благодарение на честността и отговорността си. 

След като роди дете на Христо, стюардесата е още по-влюбена в треньора на ЦСКА, още повече че той се показва като татко за пример и се справя перфектно с гледането на дъщеричката им. Напоследък Янев намира по-малко време за любимите си момичета заради всекидневните ангажименти с отбора. Поради тази причина хубавицата започва да следва бъдещия си съпруг по българските стадиони.
Откакто Христо пое отбора, Даяна не пропуска мач на ЦСКА. Тя дойде да подкрепи любимия си на лагера в Тетевен, където "червените" изиграха две контролни срещи. В събота стюардесата украси с присъствието си и трибуните на стадион "Българска армия", където ЦСКА игра мач с "Оборище". Владимирова вече е сред най-запалените фенки, след като мъжът й стана треньор на отбора. Запалянковците в Борисовата градина се надяват тя да продължи да подкрепя отбора и в мачовете от "В" група, след като ЦСКА бе изхвърлен от елита заради непогасени дългове. В събота тя подкрепяше отбора от ВИП ложата на стадиона заедно със своя приятелка и събра погледите на зрителите.
 

Според близки на треньора той трудно е взел решението да предложи на Даяна да стане негова жена. Янев имаше неуспешен брак с Бистра, който, въпреки че продължи 10 години, далеч не беше сред най-идеалните. Двамата преживяха доста драми заедно, най-голямата от които бе побоят, който неизвестни им нанесоха в безистена пред семейното им жилище в столичния квартал "Младост 4"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама