Пепа Секса в най-скандалното си интервю: Свалям на Бойко моряшката фланелка

Приятел
Автор: БД Онлайн

Пепа Секса в най-скандалното си интервю:
Свалям на Бойко моряшката фланелка

Божинов е трътляк, Ники има глава като контрабас

Скрих се от Жоро Илиев на село

Камелия се продаде за 7 бона

Взеха Глория от Дунав мост

40-годишен юбилей чества днес ветеранката в попфолк гилдията Пепа Петрова. Изпълнителката, която се прочу с хита "Синя прашка", направи разтърсващи разкрития единствено пред "България Днес". Тя извади кирливите ризи на своите колежки. Пепа Секса разказва и шокиращи истории от мутренските времена, когато е пяла на Жоро Илиев. Певицата има дете от загиналия при нелеп инцидент на морето бизнесмен Косьо Александров.

Добромир ДОБРЕВ

- Пепа, какво ти взе и какво ти даде животът до момента?
- Освен основните неща - популярност, фенове и внимание, не ми е дал нещо повече. Аз съм си останала такава, каквато съм си била винаги. Евала на хората, които ме разбират, защото моят език е малко по-пиперлив. Животът ми взе само вниманието към детето. Няма да празнувам рождения си ден. Ще се почерпим вкъщи в тесен семеен кръг. Имам сериозни проблеми, майка ми е болна от рак и не ми е до празненства. Това е първият ми рожден ден, в който няма да очаквам подаръци.
- Тежи ли ти, че не си част от двете големи музикални компании в попфолка - "Пайнер" и "Ара"?
- Плащам си на Виктор Касъмов за ротация на клиповете по телевизията. Но така ми е по-добре, да работя сама. Защо да ми вземат 50% от приходите? Поне да ми помагаха с нещо при създаването на песните. Сега, като излезе нова песен, плащам 1-2 месеца, докато ми стигнат парите, и се върти в ефира. Голяма работа, че не съм част от фирмата.
- Кога ще видим нови песни от теб?
- Имам вече две завършени сръбски песни. Едната от тях е дует с техен известен рапър. Имам и две български парчета, по които работя. Ориентирала съм се в последно време към Сърбия, защото там участията се плащат в евро. Ето ги къде са до нас, на 3 часа път. Хората там не държат на някакви супер луксозни корекомски клипове за по 30 бона и нагоре. Достатъчно е да запишеш хубава песен и да направиш лайв по телевизията. Тук певици много, макар че повечето от тях са еднодневки. В Сърбия възрастта няма значение. Даже за тях аз съм младо агнешко. А и им е интересно как една българка говори перфектно техния език.
- У нас кой плаща тези скъпарски клипове?
- Сами си отговорете. Кои колежки правят такива клипове - тези, които имат някой зад гърба си. Аз, ако имам богат мъж, ще го накарам да си даде парите, за да обиколим света, а не да ги дава на продуцентите. Жалко е голяма част от българите да сядат на трапезата само с хляб и сол и да се чудят как да свържат двата края, а някои да снимат клипове в Рио де Жанейро и с обувките на Лейди Гага за 10 бона. На мен слава не ми трябва, и кучетата ме познават в парка. За мен цял живот пеенето е било единствено работа, за да храня семейството си. По образование съм учител по музика.
- Галена направи порноклип и проби. Ти изпя за синята прашка и стана известна. Сексът ли продава?
- Така е. Когато записах "Синя прашка", три пъти ме каниха да се снимам гола в "Плейбой". Тогава отказах, защото бях майка на бебе, а тъкмо ми тръгваше кариерата, исках да пробия с музика. Сега, на 40, бих се снимала и ще покажа повече, отколкото могат да покажат колежките ми, които са на 20 години. Предлагаха ми от 3500 до 5000 лева, а в същото време в Гърция даваха много повече на момичетата. Нас искаха да ни ползват за канарчета. Да ми гледа всеки тираджия п*чката за 5 бона, не се съгласих. Веднага след това предложиха на Камелия да я съблекат и Митьо Пайнера я продаде за 7 бона.
- Как се роди онзи твой хит?
- Мен песента "Синя прашка" още ме храни. Все още ме канят на участия заради нея, въпреки че след нея имам пет албума. Тя беше гласена като дует за Кондьо и Лия, но двамата не си платили два бона и така ми я дадоха на мен. Седнахме и сами измислихме текста. Прашката е синя, защото бившият ми приятел беше голям фен на "Левски".
- Наскоро Бойко Борисов се появи с моряшка фланелка, каквато ти възпяваш. Привлича ли те сексуално премиерът?
- Той си има други фаворитки от нашата гилдия. На частни партита кани Ивана, Десислава. Иначе, ако ме покани, с удоволствие бих му свалила моряшката фланелка и бих му показала синята си прашка.
- Футболистите се натискат на фолкпевици. Теб зарибяват ли те?
- Аз не си падам по футболисти, не са мой тип мъже. Повечето са пълни лигльовци. Нито Валери Божинов ми харесва - този трътляк, нито Ники Михайлов с глава като контрабас. Аз обичам да съм различна. Не може всички където се бутат, и аз там. Едно време и Жоро Илиев, лека му пръст, искаше да мина през него като всички останали. Обаче избягах на село от страх. И на мен ми е определял среща, докато съм пяла по кръчмите. Скрих се и не съм била с него, затова и ме няма в книгите на Георги Стоев.
- Нямаше ли да ти е по-лесно, ако беше влязла в това обкръжение?
- Може би съм свикнала да правя нещата по трудния начин още от малка. Така съм научена. Явно ми е селски манталитетът.
- Често ли пееше на компанията на Главния?
- Пяла съм му много пъти, беше много щедър откъм бакшиши.
- Била ли си заплашвана?
- В тяхната група имаше един, на когото бях голяма слабост. Наричаха го Македонеца. Пробиваше си бузата с безопасна игла, без да му потече капка кръв. Харесваше да му пея родопски песни. Веднъж беше предрусал много. Както му пеех, извади пистолета си и ми го опря в главата. Шокирах се, но запазих самообладание. Не знаех дали няма да натисне спусъка, ако спра да пея, затова продължих, но кръвта ми се смръзна. Охраната на Жоро Илиев изпоналяга, също не знаеше как да реагира в този момент. Накрая един от тях му махна пистолета и всичко приключи.
- Кои бяха любовниците на Жоро Илиев?
- Много мои колежки. Едни за еднократно, когато ходеше в "Кошарите" за една нощ. Други малко по-трайно.
- Говори с имена.
- За Глорийка всички знаем, че квалитетът на клиповете й скочи рязко, докато беше с него. Доколкото аз знам, тя е била проститутка на Дунав мост. Оттам си я взема един клиент, който е бил собственик на заведение по техния край. Почва в кръчмата му и така става певица, после я разхвърлят насам-натам. Кали също беше с Жоро Илиев. Много хора си мислят, че и аз съм търсила да си хвана милионер.
- Все пак имаш дете от покойния вече бизнесмен Косьо Александров.
- Когато се запознах с него през 2000 година, той нямаше 2 лева в джоба. Живеехме в една кутийка само с моите спестявания. Аз работех в БИАД, а той отговаряше за танцьорките и оркестъра. Слави Бинев му даваше фиксирана заплата от 5 хиляди лева, а после го глобяваше с по 10 бона. За да му родя дете, естествено, че съм била влюбена в него. Забременях и реших, че няма да махна бебето.
- Какво се случи, след като ви се роди Маги?
- Бяхме 2 години заедно, но той взе да трупа пари като бизнесмен и много се промени. Ако бях като всички останали, да търпя изневери и унижения, сега можех да имам имуществото, което остави на законната си съпруга. Но аз не избрах този живот. Трябваше да търпя да ме мачка, да ме прави на хахава, а аз си имам достойнство. Просто мъжете с пари искат да имат всички и в същото време не са с никоя. След Косьо имах предложение за годеж от друг мъж, но не го приех.
- Успя ли да прежалиш Косьо?
- Той за мен е отдавна мъртъв, още преди инцидента. След като си тръгнах, опитах да влезем в нормални отношения като родители. Той отказа да вземе детето няколко пъти и прекратих контактите. На него му дойде добре дошло, че му забраних да вижда Маги. Последно беше на рождения й ден, когато тя направи 1 годинка. И до последно, преди да почине, тя не го е виждала.
- Дъщеричката ти как приема липсата на баща?
- Тя питаше за него до петия си рожден ден. Интересуваше се дали й се е обаждал тати да я чуе и когато разбра истината, спря да говори за него. Оттогава прибрах дори албумите със снимки и той не съществуваше за нас. Аз съм мъж в женско тяло, тя е по-чувствителна, по-любвеобилна. Започва да вижда злобата в хората, женската завист.
- Негов съдружник беше Петко Димитров. С него в какви отношения си?
- Петко стана известен, когато тръгна с Ели Гигова. Когато работех в БИАД, той паркираше колите отпред, никой не го бръснеше за нищо. Тогава деколтето ми преливаше с банкноти от бакшиши. Той вървеше след мен, навеждаше се и събираше изпадналите пари. Сега много му порасна работата.
- Сега има ли проститутки в чалгата?
- Голяма част от колежките ми са проститутки. Алисия как се е запознала с Божинов? Била е момиче на повикване, когато е отишла при него. Сегашната Теди Александрова каква мислите, че е? Всичко друго, но не и певица.

Мария Игнатова: Бременна съм!

Мария Игнатова: Бременна съм!

"Бременна с идеи съм!" - така се пошегува Мария Игнатова. Водещата, която бе последното лице на "Папараци", вече готви нови проекти. Блондинката най-вероятно отново ще е на екран от есента, но вече в екипа на Маги

Съпругата на загиналия летец: Обичам те, ще се видим отново!

Съпругата на загиналия летец: Обичам те, ще се видим отново!

"Извървя целия път - от мечтата да станеш пилот, през реалността - да бъдеш такъв, до края да останеш завинаги в небето!" Този трогателен пост е написала съпругата на загиналия летец майор Валентин Терзиев Димитрина Попова. Жената е съкрушена от тежката загуба. "Светъл път към небесните висини! Ще се видим отново - там горе! Обичам те

Националното следствие нищи изчезването на Янек

Националното следствие нищи изчезването на Янек

10 месеца след мистерията в Дупница 43-годишният Миланов потъва вдън земя след среща с бивш гард на мафиотите Галеви Националната следствена служба (НСлС) поема разследването за изчезването на 43-годишния дупничанин Янек Миланов, научи "България Днес". До прехвърлянето на случая в София се стига след искане на окръжната прокуратура в Кюстендил

101-годишната Тодорка Йончева: След 70 почват хубавите години! (видео)

101-годишната Тодорка Йончева: След 70 почват хубавите години! (видео)

"След 70 години започват спокойните и хубави години! Тогава децата са пораснали, имате внуци, или ги гледате или те ви гледат и можете да се насладите на неща, които харесвате. Аз цял живот за това се моля - да ми даде Богородица още силици, за да се движа, да имам работа, да плета, рисувам, да оцветявам книжки и да слушам опера

9 юни - черен ден за българската авиация

9 юни - черен ден за българската авиация

Рискови маневри и силен вятър свалят военни машини  Последните три авиоинцидента се случват на тази дата  9 юни е черен ден за българската авиация. Последните три тежки инцидента с военни летателни апарати се случват точно на тази дата или около нея. Днес 47-годишният майор Валентин Терзиев падна във водите на Черно море

Дубай покани Хасан и Ибрахим

Дубай покани Хасан и Ибрахим

Близнаците с концерт в емирството за прослава на България Престижна покана от Дубай получиха близнаците Хасан и Ибрахим. На клавирните виртуози е предложено да се включат в културната програма на изложението ЕКСПО 2020 - Дубай, което заради пандемията ще се проведе тази и следващата година. "Горди сме да съобщим

Актуално

Петя Дикова се дипломира

Петя Дикова се дипломира

Дъщерята на Сашо Диков - Петя, завърши магистратурата си след 10 години. Пипи, както я наричат близките й, вече е дипломиран специалист по „Електронни медии” в Софийския университет". "От днес имам диплома за магистър. Винаги ще свързвам писането на дипломна работа с коликите на големия ни син. Рядко си позволявам да давам съвети

Eриксен си поръча пица. Пусна пост: Добре съм!

Eриксен си поръча пица. Пусна пост: Добре съм!

Кристиан Ериксен си е поръчал пица за обяд, разкрива "Гадзета дело Спорт". И тя му се готви на 14-ия етаж на болницата в Копенхаген от готвача на националния отбор Пер Торстенсен. Датчанинът най-вероятно ще бъде изписан още днес от болницата, защото ще трябват дни, за да се разчетат резултатите от тестовете, които са му направени

157 са новозаразени c CОVІD-19 – под 1% от тестваните

157 са новозаразени c CОVІD-19 – под 1% от тестваните

157 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция през изминалите 24 часа. Това са 0.87% от тестваните. За последното денонощие са направени общо 17 862 теста, oт които 4880 са PCR, а 12982 са с бърз антигенен тест. Това показват данните в Националната информационна система. Така общият брой на потвърдените случаи става 420 493

Галена става жури в "Гласът"

Галена става жури в "Гласът"

Галена ще смени Камелия като жури в "Гласът на България". Изпълнителката на "Мама ураган" е получила покана от шоуто да застане на мястото на колежката си. Галена веднага отговаря с "да". Новият сезон на журито ще бъде с почти изцяло нов състав. Графа и Михаела Филева са аут. От старите муцини само Иван Лечев ще запази мястото си

Орлин Горанов стана преподавател

Орлин Горанов стана преподавател

Ще предава знанията си на млади актьори Орлин Горанов. Водещият на "Последния печели" влиза в екипа на театрален колеж "Любен Гройс". Като преподаватели ще се изявяват още Борис Панкин, Мариан Бачев и Стоян Радев. "Благодарен съм на съдбата за всички нови и интересни проекти в моя живот. Да бъда преподавател и художествен ръководител в първата у

Не пропускай

Камен Донев фучи с лимузина

Камен Донев фучи с лимузина

Лъскаво возило тип лимузина подкара актьорът Камен Донев, уловиха го топпапараците на "България Днес". Звездата яхна черно "Ауди", с което обикаля навсякъде в столицата, дори за да отиде до банката. Докато зад волана внимава на пътя, пешком Донев не пропуска да хвърли поглед на красивите момичета в кафенетата из София

Софи се раздава с потрошена ръка

Софи се раздава с потрошена ръка

Счупената ръка не пречи на фолкдивата Софи Маринова да се раздава на участие, похвали се самата тя в социалните мрежи. Въпреки сериозното нараняване ромската перла вдига на крака феновете си и не отказва покани за участия. Причината е, че като всички други изпълнители Софи не може да си позволи почивка, тъй като пандемията рязко сви приходите й

42-ма са новозаразените с коронавирус, излекувани са 93

42-ма са новозаразените с коронавирус, излекувани са 93

42-ма са новозаразените с COVID-19 за последното денонощие, което с 39 случая по-малко.  Това показват данните в Националната информационна система.Така общият брой на потвърдените случаи става 420 336. При 3470 направени теста новозаразените са 1,21%. 93 са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 389 495

Аби спира с децата

Аби спира с децата

Бившият английски национал Питър Крауч и съпругата му Аби Кланси не смятат да увеличават повече семейството си. Моделката вече дари мъжа си с четири деца и няма намерение да ражда повече. "Боже, не!", така отговори и бившият нападател на въпрос обмислят ли да имат и пета рожба. Самата Аби сподели наскоро

Лекарят на Дания: Сърцето му бе спряло. Съпругата на Ериксен го мислела за мъртъв

Лекарят на Дания: Сърцето му бе спряло. Съпругата на Ериксен го мислела за мъртъв

Сърцето на Кристиан Ериксен е било спряло за секунди. Това потвърди лекарят на датския национален отбор Мартен Босен на пресконференция преди минути. "Колко близко бяхме. Беше си отишъл... Сърцето заработи след първия удар от дефибрилатора... Значи бяхме на косъм", отговори той на въпрос колко близко до смъртта е бил Ериксен до смъртта