Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/5243873 www.bgdnes.bg

Секси кметица се чекне на кола

Апетитни кадри на надупена кметица по впита червена кожена пола взривиха вчера социалните мрежи. Става въпрос за фотоси от фейсбук профила на владайската кметица Таня Иванова. Само за няколко часа любителката на екстремни спортове и бивша състезателка по мотоциклетизъм на писта надмина по популярност и Жорж Ганчев, който дълги години минаваше за най-популярния владаец. На част от кадрите секси кметицата позира в разкрепостени пози, на които приятелка й рови и гледа под полата, а на други е с популярни чалга звезди като Преслава, с която демонстрира близко приятелство.


31-годишната брюнетка вече няколко месеца управлява китното витошко село, като се възкачи на кметския престол след оспорвана борба и балотаж с предшественика си - подкрепяния от ГЕРБ Васко Стоянов.

Реклама


Явно това съвсем не е променило навиците и начина на живот на секси брюнетката, която откроено не се притеснява да пуска свои провокативни снимки. Сред тях е и фотос, на който кметицата се дупи на капака на кола с впита червена пола. Нейните приятелки също се включват в забавата, като на други снимки те се ровят откровено в бельото й. На два от фотосите нейна близка блондинка гледа задълбочено под полата й или дърпа нагоре друга впита рокля на кметицата.

Таня Иванова явно не е харесала обществения отзвук на интересните снимки, тъй като вчера тя ги изтри. В същото време остави такива, които явно са й доста важни. Сред тях е и с Преслава, с която демонстрира близки отношения. На друг фотос пък тя се е щракнала с певачката и плеймейтката Светлана Василева.


31-годишната Таня Иванова беше изненадата на местните избори във Владая. Ликът й на билборд на входа и изхода на Владая месеци наред посрещаше и изпращаше местните жители. Кулминацията на предизборната й кампания беше безплатен концерт на Софи Маринова на стадиона в селото. С това музикалните й подаръци към владайци не свършиха. За Коледа кметицата зарадва желаещите с билети за шоуто на Николина Чакърдъкова в "Арена Армеец".


Интересен факт за Таня Иванова е, че родителите й живеят във Владая, но самата тя обитава апартамент в затворен комплекс край Драгалевци.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама