Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6405113 www.bgdnes.bg

Адвокат Янко Янев на помощ при проблеми със застрахователите advertorial icon

Последните изменения на Кодекса за застраховането, което влезе в сила на 01.01.2016-а година наложи практиката потърпевшите при пътно транспортно произшествие (ПТП) веднага да уведомяват застрахователната компания на виновния водач. В противен случай губят пари, тъй като по действащия закон няма да имат право да претендират лихви за периода преди да са уведомили компанията. Ето защо е препоръчително при настъпване на ПТП да се възползваме от услугите на застрахователни адвокати, какъвто е Янко Янев.

Адвокат Янко Янев е роден в град Хасково през 1974-а година. В Югозападен университет „Неофит Рилски“ завършва висшето си образование със степен магистър по право, като задължителния си едногодишен стаж провежда в град София. Там през 2001-а година, в голяма адвокатска кантора започва неговата практика, а няколко години по-късно разкрива собствена кантора, отново в столицата. В екипа му се присъединяват професионалисти с дългогодишен опит в областта на застраховането, гражданското и търговското право и недвижимите имоти.

През 2008-а година самият Янко Янев претърпява пътен инцидент, при който едва не остава парализиран. След като се възстановява успешно, тази лична история го провокира да започне да се занимава усилено със застрахователни казуси. Оттогава насам той и екипът му имат стотици успешно приключени случаи. А през годините кантората израства като една от водещите в бранша, като разкрива офиси в Пловдив и Велико Търново.

Порочните практики от застрахователните компании налагат използването на услугите на адвокати като Янко Янев, които познават в детайли закона и съблюдават за прилагането му, без да бъдат ощетени правата на клиентите им.

Едни от най-големите „козове“ в ръцете на застрахователите е, че хората нямат практиката да се възползват от услугите на професионалистите, а разчитат на собствените си бегли познания и съвестта на служителите на застрахователните компании. За съжаление съществуват познати много различни начини, по които се ощетяват потърпевшите и им бива изплатено многократно по-ниско от полагащото им се, обезщетение.

Адвокати като Янко Янев и екипът му не позволяват да се интерпретира закона по грешен начин и по този начин да се ощетяват потърпевшите.

Реклама
Реклама
Реклама