Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6655280 www.bgdnes.bg

Маниак тормози Светлана Василева

Моделката Светлана Василева е подложена на денонощен тормоз от маниак, научи "България Днес".

Психическият терорист се казва Иван и е от Варна, като през последните седмици не спира да звъни и да пише на блондинката. Светлана се хванала за главата от системния тормоз и сериозно й писнало от атаките. Мъжът постоянно искал да се виждат и й отправял неприлични предложения, а след това се хвалел пред приятели, че има връзка с нея. Той не се свенял дори да й се обажда през нощта, а моделката се принудила на няколко пъти да си сменя телефонния номер, за да се отърве от досадника.

Реклама

Цялата история сериозно ядосала приятеля на Василева - младия бизнесмен Християн Гущеров. Той бил готов на всички законови действия, за да сложи край на тормоза и отново да върне спокойствието в дома си.

"Въпросният Иван има сериозни проблеми с главата. Очевидци разказват, че има хомосексуални наклонности, но пишел на жени, за да изглежда като мъжкар и сваляч. Дори има предположения, че е импотентен и това сериозно му се отразило на психиката. Десетки момичета са пропищели от тормоза му и се надяват да бъде сложен край на изпълненията му", разказаха пред вестника приятели на Светлана и Гущеров, които отблизо са запознати със ситуацията.

Звездната двойка е готова да сезира и компетентните органи, ако тормозът продължи. "България Днес" научи, че преди дни Иван се обадил лично на Гущеров, тъй като се стреснал и искал да се извини. Бизнесменът му обяснил, че веднага трябва да спре да пише и звънни на Светлана, защото и на двамата им дошло до гуша от изпълненията му.

Напук на слуховете за раздяла, Светлана и Гущеров продължават да са двойка. Двамата посрещнаха заедно Нова година и със снимки в социалните мрежи затвърдиха симпатиите си, като публично се обясниха в любов един на друг. Моделката и бизнесменът се залюбиха в началото на август миналата година, а няколко седмици по-късно тя се пренесе да живее при него.

За връзката между Гущеров и Василева се заговори след поредица от снимки, на които двамата неизменно са седнали един до друг. На всичките фотоси двамата бяха опасно близки, но така и нямаше официално потвърждение за нещо повече от приятелски отношения. Малко по-късно вече беше ясно, че двамата имат интимна връзка.

"Християн е изключително зрял и възпитан човек. Чувствам се много щастлива и харесвана жена в неговата компания. Той е интелигентен и възпитан мъж, който знае как да направи една жена щастлива. Мисля, че и самият той е щастлив. А относно хората, които пишат лъжи по мой адрес, мога им кажа, че вече се изтъркаха и никой не вярва на глупостите им", заяви пред медията ни Василева.

Двамата вече са спрели да обръщат внимание на слуховете за раздяла и признават, че се чувстват повече от добре. Те дори правят сериозни планове за съвместния си живот, които на този етап предпочитат да запазят само за себе си.

Реклама
Реклама
Реклама