Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6658213 www.bgdnes.bg

Алисия ЗАРЯЗА сина си на Коледа

За да купонясва с Бирмата

Остави малкия Валерко при майка си

Алисия заряза сина си Валери-младши навръх Коледа.

Изпълнителката реши да прекара семейния празник в компанията на своя любим - бизнесмена Георги Станоев-Бирмата. Звездната двойка отскочи до Пампорово, където кара ски през деня и се отдаде на луд купон до ранни зори.

Вместо да прекара празника със сина си Валерко, Ася от Вакарел загърби семейните догми и избяга от дома си, за да е близко до гаджето си.

Реклама

Наследникът на Валери Божинов и Алисия трябваше да се примири, че ще прекара първа Коледа без нито един от родителите си. Малчуганът изкара празниците при родителите на Алисия вместо с мама или тате.

Божигол реши да не се прибира в България по празниците, а да стои в Сърбия със своята половинка Биляна Дол. Алисия пък вече имала планове за празника и така се наложило да остави рожбата си при родителите си.

Въпреки че дните между Коледа и Нова година певицата е супер заета с участия, тя успя да намери време за любовта на живота си Бирмата. В компанията на свои близки приятели една от най-одумваните двойки у нас прекара незабравима Коледа. Компанията дори получи и питка с късмети и всеки от тях изтегли по един.

За празничната вечеря изпълнителката на "Карамел" заложи на семпла черна рокля. Прави впечатление, че Алисия не стои на масата до гаджето си. Бирмата е от другия й край, като е заобиколен само от своята вярна свита, а до певицата са само жени.

Алисия и Бирмата са заедно от дълго време и скоро се очаква да предприемат следващата крачка - а именно сватба. Най-настоятелна за брака на двамата е майката на милионерския наследник Лидка Станоева. Скалата, както е известна тя, вижда в Алисия перфектната жена до сина си.

Реклама
Реклама
Реклама