Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6659409 www.bgdnes.bg

Венета Райкова изригна: 15 бона ми дължи Евгени Минчев!

Изплатила съм всичко до стотинка на Юксел Кадриев, твърди водещата на "Папараци"

Култовата водеща Венета Райкова яхна метлата, след като прочете слухове и писания, че се развежда, за да спаси жилището си.

Реклама

Водещата на "Папараци" заплаши със съд всеки, който разпространи неверни твърдения по неин адрес. Тя е категорична, че причината за развода й с Тихомир Георгиев не е финансова, нито заради намеса на трети човек. Просто били изчерпани в отношенията си и решили да останат приятели.

Райкова се натъкна на твърдения, че е принудена да се разведе, за да запази апартамента си. Вчера тя остави гневен статус по темата, като посочи: "Някои ме обвиняват в "хитри схеми" - че се развеждам, за да спася дома си от Юксел Кадриев!

Това е лъжа. Истината е, че след като трета инстанция не ме допусна до обжалване, в началото на октомври изплатих 30 хил. лв. и запорите бяха махнати веднага. И още нещо - не само че не дължа пари по дела, а на мен ми дължат! Осъдих Евгени Минчев окончателно и той ми дължи към 15 500 лв. Адвокатът му предложи на моята адвокатка да не го запорирам. Предложи да плати само половината сума и да прекрати делото срещу мен. Ако не знаете, той ме съди в ролята ми на коментатор на "Биг брадър" за участието си през 2014 г., където според него съм го нарекла "ниска топка".

Съгласих да ми плати само половината, защото не парите са били водещ мотив да го осъдя. Но до този момент пари от Евгени Минчев не съм получила", разясни блондинката.

Милена ВИКТОРОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама