Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6659467 www.bgdnes.bg

Бум на ВИП разводите

Истинска лавина от раздели в хайлайфа

Раздели има, откакто свят светува. Че любовта си има срок на годност, доказват дори най-влюбените някога светски двойки по света и у нас. От началото на тази година обаче в средите на родния хайлайф буквално има лавина от къде по-бурни, къде по-тихи разводи. Ето кои са хората, които съвсем наскоро приключиха връзките си. Дали за кратко или завинаги - предстои да разберем.

Според суеверните промените се дължат най-вече на факта, че отминава Годината на Огнения петел и навлизаме в Годината на Жълтото земно куче. Според източния календар това неминуемо ще доведе до поемане на риск и нови предизвикателства не само в работен, но и в личен план. Смята се, че 2018 година ще е период на събуждане, просветление, осъзнаване. Това ще рефлектира и върху оценката на семейните отношения, доволни ли сме от тях, носи ли ни очакваното удовлетворение семейната атмосфера и т.н.

Реклама

Камелия бяга от Тупалката

Бившата гимнастичка Камелия няма никакво желание да се засича с бившия си благоверен Илиян. Двамата очевидно са се разделили по грозен начин, тъй като танцьорката няма мерак да общува с изпълнителя на „Пайнер“. Двамата имат син Ицо, заради когото певецът настоявал да запазят приятелски отношения. Към този момент обаче Ками е непреклонна и мълчи като риба. Илиян пък отново се радва на ергенски живот и никак не страда от липса на фенки по столичните чалгасарници.

Емилия сложи точка на Коко

Слух, че по Коледа стават чудеса и русокоската Емилия се е върнала при мъжа си Коко Динев, изпълзя преди празниците. Новината смути изпълнителката на "Целувай ме" и тя набързо пусна опровержение. Въпреки че имат две деца и ги свързва над 15-годишна връзка, Емилия категорично отрече, че се е събрала с мастития хотелиерски и хазартен бос. Тя е сама, но надали това ще продължи за дълго предвид дузината ухажори, които я дебнат.

Гонзовица и Гущеров - шутове и прегръдки

Връзката на плеймейтката Светлана Василева с милионерския син Християн Гущеров удивително напомня на тази на Преслава с Жоро Бирмата отпреди време - непрестанни събирания и раздели. Малко след като приключи „ВИП брадър“, изненадващо изкусителката си събра багажа и напусна Гущеров. Никой не разбра каква е причината за раздялата. Двамата престанаха да бъдат гаджета... доскоро. "България Днес" научи, че към днешна дата те отново са заедно и живеят под един покрив. Докога - предстои да разберем.

Лора Караджова напусна Валентин

Изключително цивилизовано Лора Караджова се е разделила с бащата на детето си Валентин. Това се е случило още преди няколко месеца, но никой не подозирал за развоя на отношенията им. Симпатичното миньонче Лора, която безспорно е наследила певческия талант на татко си Данчо Караджов, нямала против Валентин да вижда дъщеря си, когато пожелае. Просто преценила, че връзката им е изчерпана, а любовта им - угаснала.

Венета се развежда с Тишо

Венета Райкова изненадващо обяви, че се развежда. Като причина за разлъката тя не изтъква трети човек. Тишо Георгиев и водещата живяха заедно над 10 години, имат и момченце. В един момент обаче осъзнали, че няма какво ново да си дадат един на друг. Новината буквално шокира феновете на Райкова, тъй като признанието дойде няколко дни след Нова година, когато именно с Тишо и общи приятели те отпразнуваха новата 2018 година.

Филева и Павел приключиха

Михаела Филева и Павел - младите изпълнители, които пълнеха сърцата на пуберите, окончателно са разделени. Въпреки че си даваха втори и трети шанс, любовта им не проработи, както очакваха. Двамата се залюбиха още през 2015. Смята се, че хитовата песен на хитовия тандем Павел и Венци Венц "Единствената" бе посветена именно на Мишето. Близки до двойката ги определят като изключително интелигентни и възпитани млади хора, които със сигурност ще си останат приятели.

Милена ВИКТОРОВА

Реклама
Реклама
Реклама