Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6659924 www.bgdnes.bg

Два екшъна с бой и стрелба по ченгета

Два инцидента с побой и стрелба срещу полицай за ден доказаха отново, че респектът, всяван от униформените сред хората, граничи с нула.

При първия случай пияният циганин Недялко Иванов освен побой къса и пагоните на ченге. Екшънът се разиграва в ромската махала на град Средец. Там вчера сутринта полицейски патрул се отзовал на сигнал за силна музика от къща. Ядосан, че му прекъсват купона, мургавият тарикат директно забива няколко юмрука в лицето на "обезпокоилия" го униформен.

Няколко часа по-късно ченгета от Кубрат по чудо се отървават живи, след като 37-годишен мъж стреля с пушка по тях. Малко преди това униформените опитват да спрат каращ с висока скорост джип по улиците на село Брестовене. Без да се впечатли от размаханата споппалка, шофьорът ги подминава, паркира пред дома си и се прибира. При опит на преследващите ченгета да влязат в къщата от там излиза бащата на джигита и почва да гърми по тях. След ареста на стрелеца се оказва, че ченгетата и патрулката са поразени от 18 оловни сачми.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама