Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6660526 www.bgdnes.bg

Николета в тройка с Ники М. и Валери

На острова на Афродита

Футболистите баджанаци сдобрени в Кипър

Живеят само влюбените, останалите просто съществуват!

Николай Михайлов и Николета Лозанова може и да не са чували за крилатата фраза на Уилям Шекспир, но в своето щастие са намерили място дори за бившия мъж на палавата плеймейтка - Валери Божинов.

Ники М. и красавицата се радват на възродената кариера на вратаря в Кипър, а Валери, от когото Ни Ло има дете, най-вероятно ще продължи кариерата си в местния "Анортозис".

Реклама

Михайлов и половинката му са решили да посрещнат Божигол като стар приятел, а не като съперник в тежки любовни битки, научи "България Днес".

Влюбените подготвят специална вечеря за Валери, на която ще бъдат изчистени всички недоразумения, ако изобщо са останали такива. Това разкрива източник, близък до всеки един от участниците в най-популярната БГ тройка.

Освен това Михайлов ще съдейства на бившия си съотборник в националния отбор за бързата му адаптация в страната в новото първенство.

Ники М. също е отскоро в Кипър, но вече е проучил най-добрите места за почивка, пазаруване и храна.

Вратарят пази в "Омония", клуб от столицата Никозия. Божинов е спряган за "Анортозис", който играе мачовете си във Фамагуста. Разстоянието между двата града е 60 километра, което с кола се взима за около час.

Така двамата баджанаци и фаталната Николета ще могат да поддържат близка връзка.

Реклама

Хубавицата и Валери минаха под венчило през 2011 г. на пищна церемония в Правец. Дъщеря им Никол се появи на бял свят на 1 април следващата година.

Божинов има и момче от певицата Алисия. То носи името на баща си, но също не живее с него, а с майката.

След края на връзката си с нападателя чалгаджийката намери утеха в обятията на Николай Михайлов, но и тази любов постепенно угасна...

Сега Ники М. изглежда отдаден на Николета. Той направи и смело изказване за бъдещето на техните отношения.

"Аз съм реален човек и не се изхвърлям в пожеланията си - казва вратарят в интервю пред "Спортал" за плановете си през 2018 г. - Пожелавам си през тази година всички мои близки и семейството ми да са здрави. Да започна да играя максимално бързо в "Омония" и да си върна мястото в националния отбор на България. Баща ми да остане президент на футболния съюз и... да имам бебе!"

Какво мисли по въпроса Николета Лозанова още не е ясно, но съвсем скоро ще се разбере, казват приятели на популярната двойка.

Красен КИРИЛОВ

Реклама
Реклама
Реклама