Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6662004 www.bgdnes.bg

Стъки: Обичам Юлияна толкова силно, колкото в първите дни

Разбирателство, подкрепа, доверие и благословия – такава е 9-годишната любовна история на Юлияна Дончева и Станислав Недков – Стъки.

„При нас нещата станаха бързо. На шестия месец от нашето запознанство аз ѝ предложих брак, на едната година от нашето запознанство беше сватбата, а заживяхме може би на втория – третия месец заедно. Просто отвсякъде си личеше, че това е божа работа”, казва Стъки пред Би Ти Ви.

Реклама

Той е категоричен, че я обича все толкова силно, колкото първите дни. „Може би още повече даже, защото с всеки изминал ден тя е доказала, че наистина е човекът, жената, която аз съм търсил”, казва още Стъки.

Юлияна пък разказва, че се е впечатлила от мъжествеността и спортния дух на Станислав, който по думите ѝ е човек, който наистина знае как да постигне целите си.

„Преди всичко е доверието. Ако двама души загубят своето доверие, от това семейство не става, така че много държа, ако има някакви неясноти, двамата сядаме, говорим, така че да няма недоразумения. Това е може би най-важно в едни взаимоотношения”, казва Юлияна.

„Когато загубих майка, бяхме вече заедно, малко след сватбата. Той психически ми беше страхотна подкрепа. И въобще аз винаги съм разчитала за него. Доста изпитания сме минали и смятам, че и двамата показахме на другия, че може да разчита във всякаква ситуация”, допълва тя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама