Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6701711 www.bgdnes.bg

Вдовицата на Шарков залюби бизнесмен

Яздят слонове и галят тигри в Тайланд

Милена и Лъчезар заедно от година, обикалят Френската ривиера и Монако

На крилете на любовта е вдовицата на убития командос Емил Шарков. Милена Шаркова от близо година е влюбена в бизнесмен, с когото обикаля най-красивите кътчета на света, видя "България Днес".

Любимият на моделката, който замени покойния Шарков в живота й, се казва Лъчезар Петров. Той е изпълнителен директор на най-големия фасилити мениджмънт холдинг у нас с близо 2500 служители, 300 корпоративни клиенти и 3 млн. кв. м обслужвани площи. Фасилити мениджмънтът се занимава с поддръжката на сградите и околната среда, където компанията работи, но освен това участва и в управлението й.

Реклама

Фирмата стартира през 2016 г., като събира най-голямата компания за фасилити мениджмънт и най-голямата за почистване в страната. Така те поставят началото на новото съвместно дружество, чийто оборот надхвърля 33 млн. лева, сочат изчисленията.

Казано с по-простички думи, холдингът предлага услуги, с които да се подобри ефективността на бизнеса, който има клиентът. В това чисто - услуги за професионално почистване, техническа поддръжка, озеленяване и поддръжка на открити площи, строително-ремонтни услуги.

Лъчезар е от Варна и има син и дъщеря. Това е посочил бизнесменът в личния си профил във фейсбук. Любовта към пътешествията бизнесменът доказва и с тях, след като ги води на почивка в Дубай.

Въпреки множеството си лични и професионални ангажименти половинката на Милена Шаркова поддържа стройно и мускулесто тяло с активно спортуване. Бизнесменът също демонстрира добра фигура на общите им снимки от Тайланд, където двамата прекарват романтична екскурзия през януари.

Реклама

По време на екзотичния воаяж двамата яздят слон и галят тигри. Влюбените посещават най-атрактивните туристически забележителности и се пекат на яхта на фона на палми, синьо-зелени и кристално чисти води, както и очарователни плажове.

По същото време на остров Пукет бяха и фолкзвездата Преслава и нейният любим Павел, като е напълно възможно двете двойки да са се засекли около плажовете и палмите на тузарския курорт.

Освен в Тайланд Милена и Лъчезар се наслаждават и на романтична разходка до още по-красивия Сингапур. Двамата посещават също Рим, както и Прага и Монако. Така за по-малко от година Милена и Лъчезар обикалят едни от най-красивите кътчета. Плановете им най-вероятно се разпростират и до по-далечни тропически курорти и острови, където да прекарат още по-незабравими моменти.

Милена демонстрира също стегнато и добре оформено тяло, а двамата си пасват чудесно като двойка. Коментарите под общите им снимки в инстаграм до един са положителни и окуражаващи връзката им.

В същото време Милена Шаркова не е сменила фамилията си и продължава да се подвизава с нея в социалните мрежи. Засега двамата вероятно не бързат с годеж или сватба, а още повече и промяна на фамилията. Още повече че във фейсбук Милена и Лъчезар дори не афишират почти по никакъв начин връзката си.

Маркетингът и търговията са професионалната страст на Милена. Около 10 години работи над развитието на собствена верига магазини за сувенири и авторски произведения, а в последните три е маркетинг мениджър на най-голямата търговска верига за бързооборотни стоки в България. Вероятно покрай работните ангажименти се запознава с Лъчезар Петров и между двамата пламва искрата на любовта.

Шаркова е запазила тялото си от времето, когато печели редица конкурси. Тя е носител на титлите "Мисис България 2008", "Мисис Континенти 2009" в Доминиканската република, "Мисис Дама на годината 2012" и създател на фондация "Емил Шарков".

Въпросната фондация подкрепи два благотворителни концерта през 2016 и 2017 г. в помощ на Николета Корондилева - дете на загинал полицай от Хасково, което от няколко години се бори с коварно заболяване.

През 2016 г. фондацията е съорганизатор на детски лагер за деца на загинали полицаи в курорта "Св. Константин и Елена", както и на ежегодни благотворителни футболни турнири.

На 14 март се навършват четири години от трагичната гибел на Емил Шарков. Той бе застрелян при спецакция на баретите в Лясковец. За това време вдовицата му успява като че ли да се отърси до голяма степен от шока и да познае отново любовта.

Засега остава загадка дали Лъчезар е разведен и какво е отношението на вече порасналите му деца към новата тръпка на татко им. Също и какво е отношението на семейството на Милена Шаркова. Близки и познати на двойката са категорични, че и двамата заслужават да са щастливи и че не може Милена цял живот да стои сама след нелепата трагедия, която я сполетя.

Милена Шаркова:

Темата за любовта е лична

Темата за любовта в живота ми е твърде лична и не бих желала да говоря по нея. По-скоро ще спомена за работата на фондация "Емил Шарков", която подпомогна детенцето на загинал полицай в Хасково, но за съжаление си отиде миналата седмица.

Това сподели пред "България Днес" Милена Шаркова. Чаровната миска е отдадена освен в личен, така и в работата си в професионален план.

"Има над 100 деца на починали служители на МВР, които се нуждаят от помощ, и се стараем да направим за тях каквото можем", сподели още пред вестника Милена.

Реклама
Реклама
Реклама