Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6705557 www.bgdnes.bg

Джино врътка две наведнъж

Сутрин се среща с руса, следобед с чернокоса

В истински играч се е превърнал двукратният победител в „Биг брадър“ Джино Бианкалана. След като наскоро смени колата, сега е ред и на жената. Само че Джино не играе на дребно и е заложил на две мадами едновременно, с които в последно време споделя интимни моменти.

Ситуацията е класическа - едната е блондинка, другата брюнетка. Сутрините Джино прекарва със звездичката от аматьорския сериал "София ден и нощ" Елизабет Фейм. Русокоската изкусителка, която в сериала е скромна, а в живота - провокативна, сама се похвали в мрежите с фотос, на който се отърква в Джино. А той демонстрира внушителен бял часовник и няколко реда ланци на татуираните си ръце. Екзалтираните невръстни фенки на Джино одобряват Бети и подстрекават връзката им. Определят ги като супер двойка, без да знаят, че няколко часа по-късно брадърът ще бъде в обятията на друга.

Реклама

След закуската с Бети е време за кафе с друга жена. Тя също демонстрира близост с татуирания плейбой. Неизвестна брюнетка, прекарала следобеда с Джино, също побърза да пусне доказателство за отношенията им. Тя обаче не е в заведение с плейбоя, а на доста по-уединено място.

През декември Джино обяви публично, че е необвързан. Няколко седмици по-късно се оказва, че не е и самотен. Явно разведеният плейбой вече е преживял тежката раздяла с голямата си любов - чалга певицата Джена, която го заряза и разби сърцето му.

След като спечели крупна супа от „ВИП брадър“, а продуцентите вече са му уредили и добре платена работа, остава само Джино да се задоми отново. Но младежът не търси коя да е. Той залага на популярни лица от столичния елит, които да красят каросерията на чисто новия му мерцедес.

Явно тегавите скандали от къщата вече са минало за Джино. В последното издание на риалити формата той бе изкаран от равновесие след грозно пререкание с Ловеца на мигранти Динко Вълев. Двамата се наричаха един друг лъжци и си вадиха кирливите ризи. След това се заканиха да стигнат и до съд, но след като напуснаха къщата, решиха да не харчат пари по дела. Вместо това се отдадоха на забавления по столичните локали.

Докато Динко бръмчи в компанията на Коцето и Фънки обаче, Джино за пореден път му доказа, че истинският мъж е този, който знае как да кара жената да се усмихва. А Джино кара да се смеят две едновременно.

Реклама
Реклама
Реклама