Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6705913 www.bgdnes.bg

Бащата на Крисия скъсал договора й със Слави Трифонов

 Детето-чудо, което ни класира на второ място в детската Евровизия, повече няма да се изявява нито в шоуто на Дългия, нито по концертите на „Ку-ку Бенд”. Вместо това ще заляга над учебниците, са решили нейните родители.

Повече от 4 години Крисия е най-обсъжданото дете в държавата и това започнало сериозно да се отразява на нервите й. В началото момичето и неговото семейство приемали всичко като най-големия късмет в живота си. После обаче славата започнала да им тежи. Крисия останала без приятелки, постоянно чувала злобни подмятания зад гърба си, тормозела се от бруталните коментари за себе си, които извират в интернет, постепенно започнала да се изнервя, да спи лошо и да се чувства все по-притеснена и нещастна.

Реклама

На всичкото отгоре заради работата със Слави и „Ку-ку Бенд” не й оставало време за училище. Семейството много държало на високия успех и на трите си дъщери и Крисия с цената на зверски усилия до момента успявала да задържи отличните си оценки. Тази година обаче тя ще кандидатства в езикова гимназия в родния Разград и е много по-важно да учи за матурата след седми клас, вместо да обикаля телевизионните студиа. Ето защо семейният съвет взел решение да прекрати договора със Слави Трифонов.

Години наред семейството беше заето с телевизионните и сценични ангажименти на гласовитата си наследница. От 9-годишна тя бе задължена всеки втори петък да пътува от Разград до София, за да участва в „Шоуто на Слави”. Това означава два изгубени дни само в път за нея и майка й. Отделно са часовете подготовка на нови песни за предаването, както и репетициите за телевизионните изяви. Към тях се добавят концертите на Дългия и допълнителните ангажименти, които Крисия по договор не е имала право да отказва.

В продължение на години тя бе заета с всевъзможни реклами, благотворителни събития, развлекателни програми по молове, стадиони и площади във всички точки на родината. В крайна сметка баща й взел изключително трудното, но правилно според много психолози решение да свали този товар от плещите на детето си, пише HotArena.

Вече няколко месеца рубриката на Крисия и г-н Андреев „Запознай се с малките” не присъства в сценариите на Слави. Въпреки това обаче по договор децата е трябвало да са на разположение за други ангажименти, които екипът им подбира. Родителите на Крисия преценили, че е време дъщеря им да се върне към задълженията си на ученичка и поне за малко да забрави звездния си статус.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама