Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6714210 www.bgdnes.bg

Росен Чолов в окаян вид

Бившият на Ирена Милянкова съсипан след развода

Вече не върти манекенки, а домати на Женския пазар

Ирония на съдбата! Така може да бъде описана последната дестинация, на която Росен Чолов, подсъдим по две дела за сводничество и проституция, беше засечен от папараците на "България Днес".

Едва разпознаваем и в окаян вид, бившият съпруг на моделката и актриса Ирена Милянкова поседна да отмори, след като си напазарува чушки и домати от Женския пазар.

Реклама

От вида на барнат бандюга и бизнесмен, за когото се твърди, че е придумвл години наред манекенките от "Визаж" да извършват и други освен моделски услуги, няма и следа. Чолата е заменил компанията на дългокраките красавици с тази на бабите от пазара, а за да се слее максимално с тълпата от пенсионери, сочения за сводник дори се е сдобил с емблематичната пазарска торба от сезал.

"Съсипаха го този човек, след като стана постоянен абонат на прокуратурата, след като жена му го напусна, сега не му дава да вижда и децата. Мотае се немил-недраг по улиците и пуши по две кутии цигари на ден", издават някои от малкото останали приятели на Чолата.

След 14 години съжителство и четири деца Ирена Милянкова си тръгна завинаги от Росен Чолов преди няколко години. По същото време започват и делата срещу него.

В момента звездата от "Под прикритие" е щастлива с новия си мъж Никола Чолаков, от когото роди петото си дете и не иска и да чуе за мъжа, който я направи майка още на крехката 14-годишна възраст.

На Росен не му остава друго, освен да чака присъдите на Темида, но делата продължават да буксуват.

Реклама
Реклама
Реклама