Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6714782 www.bgdnes.bg

Сузанита иска къща в Америка

Сузанита умее да скандализира обществеността, но пък й личи, че много се забавлява с ефекта от поведението си през цялото време. Всъщност точно такава е и целта на публичния образ, който умело се старае да изгради.

И въпреки че е едва на 15 години, Сузи, както я наричат близки и приятели, вече има солидни планове за бъдещето. Те включват къща и живот в Америка.

Реклама

Наскоро малката призна, че стремежът й е тя и семейството й да си вземат къща в Америка. „Искам да успея и да се разчуе за мен не само в България, но и по чужбина. И даже, ако е възможно, да си вземем къща в Америка. Много искам да живея в Америка“, казва русата тийн сензация. И признава, че вече има приятелки, които живеят в Щатите, така че ще й бъде доста по-лесно да се адаптира в новата среда.

„Аз не искам да живея там за постоянно… А само да имам някаква къща и да си ходя на почивка там за месец, два“, отсича русокоската.

Сузанита разкри в аванс, че готви парче с двама много популярни изпълнители, а клипът и музиката щели да бъдат много скандални, пише HotArena.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама