Реклама
https://m.bgdnes.bg/opa-a/article/6805939 www.bgdnes.bg

Гаджето на Камелия в гей афера

Видимо пияни в Гърция

Цветин интимничи с известния коафьор Ивайло Колев

Гей афера се заформи около дългогодишната половинка на певицата Камелия – Цветин, и коафьора на звездите Ивайло Колев.

Двамата си размениха страстна целувка, докато са на почивка в Гърция. Коафьорът сам сподели трепетния момент в социалните мрежи.

Реклама

На видеото присъства и Камелия, пред която двамата мъже без задръжки се целуват. Мнозина потребители са категорични, че всички са под въздействието на алкохола и Цветин не е минал на другия бряг. Самата Камелия с нищо не показва, че ревнува от искрите, прехвърчащи между приятеля й и Колев, а дори се забавлява на страстта между двамата мъже.

"Хайде ела да те целуна по челото. Много те обичам", привиква Колев Цветин.

Ентусиазиран от предложението, дългогодишният партньор на Камелия се хвърля в обятията на фризьора и директно налита към устата му. След сластната целувка Камелия започва да подсвирква, а Цветин заключава с гръмкото: "Егати педалската история".

Фолкпевицата и Цветин са заедно повече от 20 години, а любовта между двамата не стихва и до днес. Камелия прави първата крачка за отношенията им, въпреки че се страхува, че той е по-малък от нея. "След толкова години явно двамата са решили да разнообразят личния си живот и да интимничат с гейове", съскат зли езици.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама