Реклама
https://m.bgdnes.bg/opa-a/article/6809923 www.bgdnes.bg

Лола се пуска гола за $17

Цици и задник като на Ким Кардашиян генерират пачки в зелено и превръщат венецуелката Лола в секс блян за онанистите.

Пищното латиноизкушение с необикновено големи прелести има фенклуб от десетки хиляди загорели самотници. Мургавелката се ражда и израства в обикновено семейство, като в тийнейджърските си години води скромен и порядъчен живот. През последното десетилетие в карибската държава се разразява невиждана криза и Лола е принудена да търси нови източници на доходи. Решава да използва "природния" си капитал - огромни цомби и пухкаво като козунак дупе.

Реклама

Прави си абонаментна карта за интернет кафене и се регистрира в социалните мрежи. От профилите си бълва тонове свои провокативни снимки в оскъдно облекло. За особено зажаднелите самци се предлага допълнителна услуга. Срещу минимален месечен абонамент Лола се показва както майка я е родила. Бизнесът се оказва вървежен и скоро мацката притежава десетки милиони венецуелски боливари, които са малко по-ценни от тоалетна хартия. С купищата пари предприемачката си купува компютър и подготвя следващия си ход - да напусне завинаги мизерната си родина. След месеци усилно спестяване Лола се сдобива с билет за Лондон и се озовава на Острова.

Притисната от скъпотията, венецуелката разширява бизнеса и се популяризира сред местните перверзници и самотни лъскачи. Наред с това вдига цената на абонамента. Желаещите да я видят гола вече плащат по $17 на месец - цяло състояние по стандартите на родната й Венецуела.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама