Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6865470 www.bgdnes.bg

Фики с ДВОЙНИК

Джордан като сина на Тони Стораро - не можеш го позна! 

- Фики, ти ли си това?!

- Не! Аз съм Джордан.

- Лъжеш, ти си Фики!

- Абе, човек, не съм Фикрет...

И вие да го срещнете Джордан на улицата, и вие тъй ще говорите. Защото двамата с Фики толкова си приличат, същински близнаци са!

Колегата на Фики от чалгата отлично знае как да трупа точки сред фенките - като се подстриже по последната мода. И като заприлича на най-актуалния сред младите певци (Фики е най-популярен изобщо в България след Азис)!

Реклама

По примера на Фикрет Стораро конкурентът Джордан е с модна фризура (късо отстрани, рошаво отгоре). Задължително с брада! Това даже не се коментира, вече всички са с бради, а някои (по тарикати) си пускат само мустаци (твърде късно, Милко Калайджиев ги изпревари!)

За да е пълна приликата, Джорди се пусна целият в черно по голи "баници" (тоест бицепси) с изрязани ръкави. И тук е единствената разлика. Ако човек гледа Джордан отдалеч, няма да ги различи с Фики. Но отблизо се вижда, че двойникът не е такъв маниак на тема фитнес и блъскане в залата до безсъзнание.

Докато Фикрет е "нацепена батка" с релеф, мускулчета и т.н., Джордан е як и едър, но с по-обли и неизразени форми. По-скоро някои биха го нарекли "бабанка с микрофон", отколкото "чалга бодибилдър", какъвто е случаят на Фики.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама