Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6918649 www.bgdnes.bg

Виктор Николаев три пъти отказва брак

Любимата му загърби кариерата си заради него

Един от най-добрите телевизионери, Виктор Николаев, за трети път отказал брак на любимата си Людмила Железова, научи "България Днес". Това се случило малко преди коледните празници. 38-годишният журналист за трети път казал "не, нямаме нужда от брак" на спътницата си, също журналистка.

"Извадих късмет с нея и няма да се уморя да й го повтарям. Тя знае колко я ценя, макар все още да нямаме подпис в гражданското. Връзката ни е толкова хубава, че чак ме е страх да не я урочасаме с тези подробности", обясни Виктор. Людмила остави своята кариера в БНР заради Николаев, но никога не съжали за това. През 12-те години, откакто са заедно, именно тя е главата на семейството и се грижи за всички битовизми. За да не обиди любимата си, Виктор пазел и от колегите и от приятелите си факта, че майката на детето му е с цели десет години по-възрастна от него. Само най-близките им хора знаели и пикантната подробност, че Людмила два пъти му е предлагала брак и всеки път новинарят й отказвал. "Така е, дори го направих за трети път, но това са интимни неща", категоричен е Николаев, който не иска да му се бъркат в личния живот. Първото предложение 48-годишната му спътница в живота отправила, когато разбрала, че е бременна.

Събрали се да живеят под един покрив в четвъртия месец от бременността на Людмила. Тогава Виктор отклонил предложението, като предложил да изчакат раждането на детето. След появяването на малката той отново не отворил дума по въпроса. Когато Дара е на пет години, на Коледа журналистката отново предлага на таткото да се оженят. Уви, и този път Николаев отказал. "Дара е нашата халка. Нямаме нужда от друга", философствал телевизионерът. Само преди няколко месеца - пак навръх Коледа, Виктор за трети път казал "не" на жена си, но с уговорката, че следващия път той ще е активната страна с предложението.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама