Реклама
https://m.bgdnes.bg/zdrave/article/6935273 www.bgdnes.bg

За да нямаме хемороиди advertorial icon

Ако имате хемороиди – със сигурност знаете всичко за тях. Ако нямате – значи сте извадили късмет. Засега! Повече от половината население в развитите страни страда от тази болест на цивилизацията. Другата половина има всички шансове да ги последва.

Специалистите изготвиха портрет на типичния пациент с диагноза „хемороиди”. Той най-често е на възраст 30-50 години като съотношението с другите възрастови групи е 3:1. Начин на живот – седящ, премествайки се от офисния стол в автомобила, а оттам – във фотьойла пред телевизора; тегло – наднормено; режим на хранене – нередовен (похапва „на крак”; любител е на пикантни и остри храни, кафе, не пренебрегва и алкохола). Освен това, в рисковата група попадат и тези, които работят продължително в седящо или стоящо положение, заетите с физически труд, жени в следродилен период или в менопауза, заетите със спортове, свързани с високо напрежение.

Всички тези фактори провокират нарушения в работата на кръвоносните съдове в областта на ануса, вследствие на което се появяват хемороидите. Разположените там така наречени хемороидални възли нарастват, започват да болят и да кървят.

Страданието рядко минава от само себе си, дори при спазване на препоръките за диета и активно движение. Напротив – задълбочава се, преминава през 4 стадия на развитие и много често страдащите от хемороиди или фисури получават направление за операция.

Обречени ли сме да страдаме от хемороиди поради съвременния начин на живот? За щастие не! И решението е толкова лесно, колкото и всекидневието ни, което ни носи проблема. Просто трябва да приемаме по 1 растителна капсула Ентан 3 пъти дневно за профилактика. Ако вече страдаме от хемороиди в остра фаза – увеличаваме дозата на 2 капсули 3 пъти дневно.

Всяка капсула на природния продукт Ентан съдържа висококачествен, стандартизиран и пречистен екстракт от Гинко билоба и проантоцианидин. Ентан е създаден специално за заздравяване на съдовете и подобряване на кръвообращението. Оказва положителен ефект върху цялото съдово дърво – артерии, вени, капиляри и лимфни съдове. Освен това Ентан притежава мощно антиоксидантно действие и по този начин предпазва съдовете и клетките от увреждащото действие на свободните радикали. Ентан е практически безвреден. Не дразни стомаха. При едновременно приложение с противосъсирващи средства (aнтикоагуланти) усилва техния ефект. Предлага се в иновативни растителни капсули VGcaps – 100% чист природен продукт, хипоалергични, без глутен, примеси и консерванти, без съставки от животински произход – подходящи и за вегетарианци!

За консултация с лекар специалист можете да се обърнете към Клиника БОРОЛА. София, 1202, ул. „Цар Симеон” 52, тел. 02/ 983 62 03, e-mail: [email protected]. За по-богата информация посетете www.entan.bg. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg

Реклама
Реклама
Реклама