Реклама
https://m.bgdnes.bg/zdrave/article/7002925 www.bgdnes.bg

Доброто здраве за есента се подготвя сега advertorial icon

Това лято ни отне много от слънцето и съпътстващите го морски и планински удоволствия, които в голяма степен естествено подготвят организма ни за есента и зимата. Затова специалистите предлагат да помислим за доброто си здраве своевременно и да изтеглим леко времето, в което започваме подготовката на имунната система за есента и зимата, за да се изправим силни срещу вирусите. За да избегнем усложненията от неизбежните настинки и грип. За да запазим жизнеността си и да се радваме на дълголетие.

Особени грижи за имунитета си трябва да полагат хората в зряла възраст. След 35-40-годишна възраст имунитетът започва малко по малко да отслабва, поради измененията, които настъпват с възрастта в тимусната жлеза. Тя престава да изпраща в организма Т-лимфоцити и важни хормони, което нарушава защитната система като цяло. Имунният дефицит и повишената склонност към автоимунни реакции, насочени срещу собствените клетки се проявяват на практика у всекиго. Отслабеният имунитет се нуждае от помощ, особено по време на прехода към есента и зимата. Точно в този момент е най-подходящ приемът на природни имуностимулатори с доказано качества и ефективност.

Имунобор е мощен имуностимулатор за възрастни. Представлява комбинация от четири високопречистени, стандартизирани екстракта – котешки нокът, по деарко, мака и мате, които взаимно усилват действието си. Имунобор допринася за производството на имунни тела и клетки и благодарение на богатото съдържание на биологично активни вещества повишава защитните сили на организма. Притежава антиоксидантно и антистресово действие. Съдейства за подобряване на физическото състояние на организма и преодоляване на умората. Оказва общ тонизиращ ефект.

Специалистите препоръчват Имунобор за възрастни за укрепване на имунната система при пациенти, често боледуващи от инфекции – вирусни, бактериални и гъбични. С него се постигат отлични резултати, когато се използва при пациенти по време на боледуване. Наблюдава се по-бързо оздравяване, липса на усложнения и рецидиви. Обикновено приемът на Имунобор продължава и след излекуване за по-бързо възстановяване. Имунобор е подходящ и при състояния на хронична умора.

Уместно е имунопрофилактиката с Имунобор да започне именно в този момент на последни топли дни и очакване на есента. Той ще активира имунитета, ще му помогне да преодолее зимните предизвикателства, ще подсили естествените защитни сили на организма и ще го зареди с жизненост - за един дълъг живот в добро здраве.

Имунобор

Мощен имуностимулатор за възрастни

Предназначение:

• склонност към често боледуване

• като общоукрепващо и тонизиращо средство

• профилактика, по време на боледуване и във възстановителния период

• хронична умора

Дозировка:

Приема се по 1 капсула 3 пъти дневно през първите 10 дни, а след това поддържаща терапия 1 – 2 капсули дневно. Приемът сутрин осигурява жизнен тонус през целия ден.

Научете повече на www.imunobor.com и www.imunitet.bg

Имунобор е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация със специалист може да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. "Цар Симеон " 52; тел.: 02/ 983 62 03; www.borola.соm; e-mail: office@borola.соm. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg

Реклама
Реклама
Реклама