Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7050915 www.bgdnes.bg

Певецът на "Радка Пиратка" дундурка дете

Малко детенце дундурка легендарният изпълнител на вечния хит "Радка Пиратка" Тошко Тодоров, научи "България Днес".

Емблематичният изпълнител от зората на демокрацията има дъщеричка, която е най-голямата радост в живота му. Детето му е от младата приятелка на Тошко - Миглена. Хубавицата е голямата опора на Тодоров в живота, тъй като през годините той преживява ужасяващи трагедии.

Реклама

И двете дъщери на изпълнителя на "Радка Пиратка" починаха и той преживя кошмара да погребе децата си. Едва 30-годишен, Тошко губи двумесечното си момиченце, което страда от нелечима болест. Певецът изпада в тежка депресия и дълго време не може да се възстанови от ужаса.

През 2012 г. певецът понесе нов тежък удар. 24-годишната му дъщеря Даниела се самоуби, като се хвърли от петия етаж на жилищен блок във великотърновския квартал "Триъгълника". В трагичния ден Даниела била в дома на приятеля си. Той отишъл на лекции, а тя, оставайки сама, скочила от високо. Малко преди да сложи край на живота си, заедно с други колеги била съкратена от фирмата, в която работи. Според нейни познати липсата на работа и финансовата несигурност довели момичето до депресия.

Загубата на второ дете съсипала Тодоров, който отново дълго време не можел да се възстанови. Приятели на певеца разказват, че се отпускал да посяга към чашката. След дълга битка с депресията певецът се взел в ръце, изправил се на крака и започнал отново да работи. Всяка вечер Тодоров се изявявал в кръчма във Велико Търново и желанието за забавления отново се върнало.

Най-голямото спасение за Тошко била Милена, която го подкрепя и обича. Тя го е дарила и с малка дъщеричка, над която двамата бдят денонощно.

Тодоров дори не обръщал внимание на финансовите затруднения, които продължава да изпитва. Той се принуди да обяви колата си за продан, за да може да свързва двата края. "90-те години на миналия век бяха хубави времена, защото се работеше всяка вечер. Купонджийски времена. Имаше завъртане на пари по джобовете на хората и нещата бяха тръгнали на оправяне. Но тарикатите решиха да ги развалят и всичко тръгна надолу. Затова и никога няма да се оправим в България. Започна да се вижда светлина и всичко се срина", заяви преди време пред "България Днес" Тодоров.

Реклама
Реклама
Реклама