Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7073678 www.bgdnes.bg

Орхан Мурад, татко на скандалната певица: Харесвам гаджето на Сузанита

Славата й дойде в повече, но и при Лили Иванова е така

Сузанита и приятелят й не са се разделяли изобщо. Различни медии описаха как дъщерята на Орхан Мурад и по-големият от нея Александър имат тежки премеждия и късат всякакви отношения. Таткото на изпълнителката категорично опроверга пред "България Днес", че любимата му дъщеря прекратява връзката си с момчето.

"Щях да чуя, ако са разделени. Харесвам Сашо (приятеля на Сузанита – бел. авт.). Отговорно момче е. Работи здраво. Не пие и не пуши. Прави дъщеря ми щастлива. Ако ходи по жени, Сузи ще разбере и ще го разкара на секундата", разкри пред вестника Орхан Мурад.

Реклама

Изпълнителят на вечния хит "Хиляди слънца" признава, че славата на щерка му идва твърде рано. 15-годишната певица вече е звезда и има участия всяка седмица. Заради ангажиментите си в училище тя ходи по изяви само през уикенда. Плътно до нея във всяка дискотека е поне един от родителите й - майка й Шени или таткото Орхан.

"Славата на Сузи е голяма. Това не е добре за един тийнейджър. В България на всеки славата му е в повече, дори и на Лили Иванова", избухна Орхан Мурад.

Според певеца у нас няма как да бъдеш забелязан, ако не си покажеш плътта. Във всеки клип Сузанита скандализира обществото именно с голото си тяло, въпреки че е непълнолетна.

"Всеки си показва тялото в клиповете. Статуквото така пожела и възпита хората. Ако не провокираш, няма да те забележат. Миналата година Сузанита провокира обществото, без да иска. Шумът около песента "Буда и Луцифер", с която изгря, се получи от нищото. Тя не очакваше, че ще има такъв бум. Дори не си е мислела, че ще стигне върха на известността преди година, а каква стана тя сега", пита се таткото на Сузанита.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама