Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7096398 www.bgdnes.bg

Водещата Вики повалена с блиц атака

Нападателят на Вики е използвал блиц атака, сочат първоначално събраните доказателства. Става въпрос за яростно нападение, с което жертвата е изненадана. Журналистката е била ударена, повалена на земята, дрехите й разкъсани. Следва изнасилването, придружено с още удари.

"Този тип изнасилвания са свързани с нечовешка ярост от страна на извършителя, изразена устно и физически. Неговата цел е да нарани и дестабилизира жертвата, като за това си служи с груб и унижаващ език. За гневно-отмъстителния изнасилвач сексът е оръжие, а изнасилването представлява изразното средство на натрупаната агресия.

Често този тип нарушители насилват жертвата да извърши разнообразни сексуални действия, за които самият изнасилвач смята, че са унизителни. Гневно-отмъстителният изнасилвач не се намира в състояние на възбуда по време на престъплението. Всъщност той може да е импотентен. Удоволствието идва от освобождаването на агресията и гнева, а не от сексуалните действия. В повечето случаи престъплението не е планирано и не е обмисляно предварително, а точно обратното", обясняват криминални психолози.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама