Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7098123 www.bgdnes.bg

Владо Пенев води "Под прикритие" в САЩ и Канада

Театрална акция започва най-титулуваният с аскеери и икари артист у нас Владо Пенев. Той покорява Новия свят и като режисьор - с дебютното си представление "Агенти", което заминава на едномесечно турне отвъд океана. Постановката ще е дългоочаквано дефиле на звездите от "Под прикритие" за феновете в САЩ и Канада.

В ролята на неуморни и изобретателни брокери ще се превъплътят Александър Сано, Бойко Кръстанов, Ивайло Захариев, Иво Йончев, Йосиф Шамли, Явор Бахаров, Робърт Янакиев и Снежана Макавеева.

Реклама

От 19 до 29 октомври българите на континента ще могат да видят на живо любимите си ченгета от сериала "Под прикритие" и да се насладят на уменията им на театрална сцена. Първото представление е в Чикаго, а воаяжът приключва със сцена в Маями.

"Полицаите в проекта "Под прикритие" си прекарвахме много приятно заедно и решихме да си направим постановка, за да се виждаме по-често. Представлението е изключително успешно на родната сцена с над 80 излизания на сцена", споделя Владо Пенев за "Агенти". "Агенти" е на основата на хитовата пиеса „Гленгари Глен Рос“, с която Дейвид Мамет взе „Пулицър“ за драматургия. Няколко агенти на недвижими имоти толкова са го закъсали за работа, че трябва да продадат и невъзможното, за да угодят на шефа, за да не им бие шута.

Лъжи, ласкателства, подкупи, кражби, заплахи и влизане с взлом са само малка част от новите тактики на агентите. В света на бизнеса правилото е, че няма правила. Приятелите стават врагове, овцете стават вълци, всеки играе срещу всеки. А Владо Пенев наблюдава зад кулисите!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама