Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7104706 www.bgdnes.bg

Мартина Огнянова, проговаря за първи път: Напуснах "Шоуто на Слави" без колебание!

Коко е истинската ми любов, виждам се като булка с него, казва още бившата балерина от шоуто

Коя е тя

Красивата Мартина Огнянова е бивша балерина от "Шоуто на Слави". В момента тя и мъжът до нея - спортистът Коко Колев, развиват успешен бизнес с козметика. В момента Огнянова живее с Коко, от когото има две прекрасни момчета. За първи път пред "България Днес" тя реши да сподели пътя, който измина от напускането на предаването до днес.

Реклама

"Благодарна съм на Слави, много неща съм научила от него. Но животът ми вече има други измерения. Коко е истинската ми любов и съм благодарна безкрайно, че го срещнах и сърцето и очите ми бяха отворени да позная тази любов", категорична е Мартина Огнянова.

- Мартина, трудно ли се решихте на крачката да напуснете успешното шоу на Слави? Поддържате ли контакт с момичетата от балета?

- Поддържам отношения с всички хора, с които съм имала истински отношения. Животът е постоянно движение. Не харесвам идеята, че когато нещо е сигурно, по-добре да си го държиш и да го стискаш. Обичам да раста и да се развивам, новите идеи и възможности. В този ред на мисли взех решението да напусна шоуто много лесно и без никакви колебания.

- Какво е отношението ви към Слави Трифонов?

- Всеки човек, който срещнеш, има какво да научиш от него, така се трупа опит. Много неща съм научила и от Слави и за това съм му благодарна. На това, което е създал като екип и като продукт, се възхищаваха дори и в Щатите, когато бяхме на турне. Това, което е направил, граничи с невъзможното, а от наша страна се изискваше изключителен професионализъм, талант и дисциплина. Това, че съм спортист от четиригодишна, ми помогна да се чувствам на мястото си и да се забавлявам.

- Говори се, че Слави е написал последната си песен "Затова" за вас. В нея се пее за съжалението на водещия, че е пропуснал любовта в живота си.

Реклама

- С Коко гледаме само "Двама мъже и половина" и слушаме музика, но не съм чувала песента и не знам за какво и кого се пее в нея. Сигурно е прекрасна. Текстовете на песните на "Ку-ку бенд" са много дълбоки и почти винаги се пее за любов. Не мога и не желая да коментирам кой какво си е помислил и какво е написал.

- Коко ли е голямата ви любов?

- Коко е истинската ми любов! Вярвам, че всеки има своята половинка. Благодарна съм безкрайно, че срещнах моята и очите и сърцето ми бяха отворени да я позная.

- Виждате ли се като булка в бяла рокля с шафери децата ви?

- Всеки ден се чувствам булка и най-специалната жена на света. Но бели рокли имам, децата са около нас и Коко има риза, значи да, виждам се често като булка.

- Ако трябва да се върнете назад, за какво съжалявате и за какво се радвате?

- За какво да съжалявам? Не! Всичко е прекрасно, не съжалявам за нищо! Благодарна съм и се радвам за всеки миг.

- Интересува ли ви политиката? Смятате ли, че е дошло времето, в което успешни жени трябва да "яхнат метлата" и да "изметат" излишните в политиката?

- Ха-ха-ха. Интересувам се доста от политика, дори знам кой е президентът в момента (смее се). Не ми харесва как ни управляват, но и в целия свят не ми харесва как политиците си възприемат мисията. Всъщност не ни управляват политиците, а много по-висши сили. Никой, никой не управлява, а само се самозаблуждаваме и прехвърляме отговорности в плод на нашите страхове.

- Откъде дойде идеята ви да се занимавате с козметика и как избрахте да заложите точно на тази фирма?

- Естествено стечение на обстоятелствата. Кожата ми има непоносимост към всяка козметика и след много тестове, проби и натрупани знания се оказа, че само тази козметика работи. Когато с Коко се намерихме, си пожелахме да се занимаваме с нещо, в което да сме постоянно заедно, да ни харесва, да ни прави щастливи и да вярваме в него на 100%. След не много време от фирмата, която представляваме, ни предложиха да станем техни представители за България. Терапиите, които използваме, са натурални и са с биомиметични формули, еднакви със състава на кожата, и никой не може да направи нежелана реакция, каквато аз имах преди време. Заради тези прекрасни резултати спечелихме три пъти "Козметика на годината" на наградите за "Мода, стил и шоубизнес" през 2017 и 2018 г. А ние започнахме да се занимаваме с това едва май месец 2017 г. Много публични личности засвидетелстваха доверието си към нас и застанаха с лицата си зад марката. И ето така се сбъдна нашето желание.

- Какво трябва днес да знаят хората за продуктите, които слагат върху тялото си?

- Основна грешка, свързана с козметиката, която сме забелязали, е, че си поставят сами диагнози и се самолекуват. Най-често хората си мислят, че са със суха кожа, а тя всъщност не е суха, а е дехидратирана. После влизат някъде и си купуват продукт, който мислят, че е подходящ за тях, и после следват проблемите. Моят съвет е винаги да правят консултация с добър специалист, който да ги насочи. Друго важно нещо е, че хората наистина нямат достъп до истински и качествени неща. Информационните източници са опорочени, съзнанието на хората също. Никой не вкарва мисъл и сърце в проблема, а прехвърля отговорността на това, което са казали по телевизията или са видели в рекламите. Много трудно е да разпознаеш нещо истинско в тази среда.

- Завършили сте "Кинезитерапия", имахте ли идея да се занимавате с това?

- Винаги съм правила това, което ми доставя удоволствие. От малка съм професионален спортист, кинезитерапията ми беше интересна като специалност. Доставяше ми удоволствие да уча и да ходя на практики, но дотам. Никога не съм се занимавала с кинезитерапия. Докато учех, започнах работа в "Шоуто на Слави", където се чувствах страхотно и не съм го възприемала като работа.

- Кое ви направи успешна жена днес, с какво вашият мъж Коко ви помага, за да сте това, което сте?

- Какво означава да си успешен - да имаш пари, власт, да си известен? Според мен смисълът на живота е да сме щастливи, път за това няма, щастието е самият път. Не обичам да слагам етикети на хората. Всеки сам си знае какъв е и какво му е. В твоите очи може някой да изглежда успешен, а вътре в себе си той да се чувства като най-прецакания човек на света и обратното. А с Коко сме едно цяло, той не ми помага, той е част от мен и аз от него.

- Как живеете с Коко, вие ли готвите на децата си, избягвате ли така модерните днес храни с глутен, млечни продукти?

- Готвим си всички заедно, децата сядат на едни високи бар на столчета до нас и помагат. И така с огромна доза любов става най-полезно и вкусно. Не се лишаваме от нищо. При децата е друго, те от малки знаят, че има храни, които не са за тях, и разбират. За тях компромиси с това не правим. И основното за храната и водата е да са заредени с положителни мисли и чувства. Ние предаваме нашата енергия на всичко около нас. За това и най-полезната храна на света да ядем, ако мислите и чувствата в този момент не са положителни, все едно ядем отрова.

- Вижда се, че сте в блестяща форма, тренирате ли както преди време или денят ви е друг днес?

- Тренираме постоянно. Денят ми е все по-хубав. Децата не са ни променили начина на живот, само направиха деня ни още по-хубав. Поканиха ме да съм част от демотима на най-новия спорт в света, измислен от българин - аеро джъмпс. Изключително интересен и иновативен спорт. Съчетава красотата и сложността на аеробиката с предизвикателството и удоволствието да си на рибаунд (подскачащи) обувки. Скоро стартираме участие на различни национални и международни форуми, за да презентираме новия спорт.

- Какви са талантите на децата ви, насочвате ли ги към спорта?

- Децата ни са отделни личности. Ние само им помагаме, като ги подкрепяме във всичко - да падат, да стават, да се катерят, да търсят и искат. Те са много по-умни от нас, защото не им е притъпена интуицията. Ние ще ги насърчаваме да я следват и да вярват в себе си. Талантите им са неограничени.

Реклама
Реклама
Реклама