Реклама
https://m.bgdnes.bg/retsepti/article/7122755 www.bgdnes.bg

Пиле Кацу

Необходими продукти:

4 бр. пилешки гърди

1 яйце

8 с.л. корнфлейкс

3 скилидки чесън

2 с.л. соев сос

2 с.л. кетчуп

2 с.л. мед или кафява захар

2 с.л. къри паста

Начин на приготвяне:

Измиваме и подсушаваме пилешките гърди. Нарязваме ги на лентички и потапяме в разбитото яйце. След това овалваме филетата в корнфлейкса. Нареждаме филетата върху хартия за печене и печем до златисто на 200 градуса. От останалите съставки правим сос, като пресоваме чесъна и добавяме соевия сос, кетчуп, мед и къри пастата. Сервираме със зелена салата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама