Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7142121 www.bgdnes.bg

Тарторът на агитката на ЦСКА Росен Петров-Животното: "Пробиват" наши играчи

Футболисти на ЦСКА се оплакват пред феновете си, че има опити да бъдат "пробити" от хора, свързани с настоящия шампион. Това заявява пред "България Днес" един от тарторите на агитката на "червените" Росен Петров-Животното.

"Рушветите в българския футбол не са от днес. - твърди Петров. - Има хора, които се разхождат с торби с пари и предлагат някакви суми на футболисти. После тези футболсти ни разказват какво се е случило. В БФС им е ясно какво става, но не предприемат нищо. Просто, тези, които ръководят БФС, мисля, са зависими от човека от Разград."

Реклама

В същото време се заговори, че легендата на ЦСКА Стойчо Младенов има намерение да се откаже от не малка част от вземанията си, които има да получава от фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. На Младенов се дължат 240 620 лева, но почти сигурно той ще се откаже от поне 10% от сумата в полза на школата на "армейците". Младенов и друг път е правил компромиси с пари, които е имал да получава от ЦСКА, и сега няма да има изключение.

Подобен жест вече направиха легендарния домакин на "червените" Добри Димов, бившият юрист на ЦСКА Радостин Василев и пресаташето Иван Ченчев. Готовност да дари сериозна сума и бившият капитан на отбора Борис Галчев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама