Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7142281 www.bgdnes.bg

Китайски началници наказвали подчинени да пият урина

В социалните мрежи се появиха клипчета, в които са заснети подчинени да пият вода с урина от тоалетните, които са били наказани от началниците си за неизпълнение на набелязаните планове, пише в. "Метро", цитиран от БТА.

Смущаващите кадри са били направени във фирма за интериорни решения за дома в град Цзуни в провинция Гейчжоу. Провинилите се служители били обвинени за лошите финансови резултати на компанията. Шефовете ги набедили, че заради тях страдал целият екип. Виновните били принуждавани да ядат хлебарки, прокарвани с вода от тоалетната чиния, и били ритуално бити с камшик. Те трябвало да преминат през споменатите унижения, след като не се справили с поставените им задачи и фирмата търпяла загуби.

Тези драстични мерки били въведени от ръководството, след като то наело доста сурови мотивационни специалисти. В публикуваните клипчета се вижда как "провинили" се китайци чакат на опашка, за да получат наказанията си. От полицията в гр. Цзуни съобщиха, че трима от ръководителите на въпросната компания били арестувани и се водят следствени действия срещу тях.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама