Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7148590 www.bgdnes.bg

Гаджето на Джулиана Гани: Извиват ръцете на Джулка

Тя искаше с мен в къщата, призна приятелят на силиконката Илиян

"Джулиана напираше и аз да вляза с нея в къщата на "Биг брадър". Две седмици води преговори с продуцентите, но те й отказваха. Джулка също мислеше да се отметне от влизането, но накрая и извиха ръцете и прекрачи прага сама".

Това призна пред "България Днес" приятелят на Джулиана Гани - Илиян Найденов. Културистът трудно приема раздялата с половинката. Здравенякът е луд по силиконовата бомба и не знае какво ще прави месец сам.

Реклама

"Много ми е трудно - разкри Илиян. - Джулка е моят живот."

Половинката на Гани не пропуска епизод от риалитото. Той хич не ревнува приятелката си от останалите брадъри.

"И дума не може да става - откровен е Илиян. - Вътре няма и от кого. Знам какво Джулка изпитва към мен. Ревнувал съм я, когато сме навън. Хората се обръщат и я гледат, но ги разбирам“, казва с усмивка културистът.

Часове преди да прекрачи прага на "Биг брадър", Илиян и Джулиана изкарват цял ден заедно, без да мигнат и за секунда. Те са настанени в хотелска стая. Политиката на "Биг брадър" е всеки участник да изкара един ден затворен с любим човек, преди да влезе в шоуто.

"Беше много романтично. Лежахме цял ден и не станахме от леглото. Говорихме много. Имаше и часове, в които само се гледахме и нищо не си казвахме", обясни влюбеният до уши фитнес треньор.

Илиян се надява неговата Джулка да се прибере по-скоро в общия им дом.

"Надявам се да не остане до финала. Въпреки всичко тя е моят победител", добави половинката на Гани.

Реклама
Реклама
Реклама