Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7153983 www.bgdnes.bg

Всеки втори човек има нужда от Инсадент advertorial icon

Възпаление, кървене, отоци - това са първите признаци на пародонтита. Той е второто по честота (след кариеса) стоматологично заболяване, от което според статистиката страдат повече от половината от хората над 30 години.

Различават се три стадия в развитието на пародонтита. В началото се появяват неприятни усещания в областта на венците, предизвикващи сърбеж, парене и изтръпване. Те могат да бъдат единствените симптоми дълго време. С развитието на заболяването венците се подуват и отичат, често се появява неприятна миризма от устата и кръвотечение на венците. Понякога проявата на пародонтит може да бъде съвсем друга: венците стават необичайно бледи.

За прогресиращия стадий на болестта е характерна атрофия на края на венеца, който “изпълзява”, откривайки област от шийката на зъба, а това води до постепенна загуба на зъбите.

За да си избегне това неприятно заболяване, за здрави зъби и здрави венци, специалистите препоръчват Инсадент - стоматологично средство с благоприятен ефект при възпаление на венците и пародонта.

Клиничните и лабораторните проучвания показват, че Инсадент подпомага възстановяването на съединителната тъкан и епитела в устната кухина, съдейства за преустановяване резорбцията на алвеоларната кост чрез стимулиране активността на остеоцитите, повлиява благоприятно продукцията на слюнка и намалява нейния вискозитет.

Инсадент се различава от другите продукти по качеството на съставките, фармацевтичната форма и технологията на производството. Активните съставки се намират в по-ефективна мастноразтворима форма - Solucaps (течни капсули), която позволява бързото им и цялостно усвояване и осигурява по-мощно действие.

Как да прилагаме Инсадент Solucaps?

При гингивит и пародонтит (пародонтоза) – по 1 течна капсула 2 пъти дневно в продължение на 3 месеца. При нужда курсът на приложение може да се повтори.

При други състояния продуктът се приема от 1 до 2 капсули дневно. Инсадент Solucaps трябва да се приема непосредствено преди хранене.

Инсадент е естествен продукт и е практически безвреден и при продължително приложение.

Insadent® е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация с лекар специалист можете да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. "Цар Симеон" 52 тел.: 02/ 983 62 03, e-mail: [email protected]. За по-богата информация посетете www.insadent.com. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg.

Реклама
Реклама
Реклама