Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7158378 www.bgdnes.bg

Цвети Стоянова вярва в извънземни

Гимнастичката омагьосана от мистерията Царичина

Гимнастичката Цвети Стоянова вярва в извънземни. Това загатна самата тя със свой мистериозен пост в Инстаграм. Красавицата, която преживя опит за самоубийство през 2016-а, публикува своя снимка с една от най-обсъжданите български книги - "Царичина съдбовен контакт". Автентичните спомени на феномена Елисавета Логинова описват операцията с разкопките в секретен военен обект.

"Не е нужно да видиш еднорог, за да повярваш в чудесата, които се случват всеки ден около нас", написа Цвети. За да подчертае своите думи, тя се беше пременила в специална качулка с еднорог. В хаштаговете световната шампионка по художествена гимнастика беше написала две от английските думи за извънземни - ufo и aliens.

Реклама

Преди няколко дни Цвети Стоянова беше пуснала друга снимка, на която беше сложила рогче от митичното животно.

Бившата световна шампионка е завладяна от загадката на Царичина. Според слуховете тя дори е включена по някакъв начин във филма, който се снимаше през лятото. В лентата Луиза Григорова се вживява в ролята на Елисавета Логинова. Филмът ще е игрален. В него се разказва какво се е случило в колосалния проект, за чиято реализация са хвърлени 16 млн. лв. през 1990 г. По време на разкопките са изписани хиляди страници с информация за миналото и бъдещето на земята и дали всъщност има извънземни. Никой не знае къде в момента се намира тази информация, извлечена от недрата на Царичина.

"Проблемът на този свят е, че всеки иска магическо решение на проблемите си, а същевременно отказва да повярва в магията", казва бившата грация в друг свой пост и добавя - "Ако си уплашен, просто бъди по-страшен от това, което те плаши."

В момента Цвети продължава да бъде близко до художествената гимнастика. Тя е треньорка на дечица на клуб в столичния квартал Бояна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама