Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7177891 www.bgdnes.bg

Пляскат Галена по масите в Лондон (СНИМКИ)

Диво чалга парти спретна Галена в английската столица Лондон!

Фолкаджийката скъса синджира на благоприличието - танцува по маси и столове, мята салфетки, обръща чаши с алкохол и буквално оставя почитателите си без дъх, разказаха присъстващи на чутовната вакханалия. Купонът е толкова щур, че дори някои от английските медии му обръщат внимание и разпространяват снимки на балканското веселие.

Стотици българи, живеещи във Великобритания, се стичат в ресторант в Лондон, за да видят любимката си на живо. След кротки песни за начало на вечерта и тихи вечери с наздравици настроението рязко ескалира в положителна насока.

Реклама

Галена, която е известна с буйния си парти нрав, започва да се качва по маси и столове и оттам дере гърло за най-новите си хитове. Българските емигранти изпадат в умиление и започват да я замерят със салфетки, а фолкаджийката тресе тяло пред морните погледи на присъстващите. Някои от мъжагите се отпускат и започват да отъркват тела в Галена. Тя не се дърпа, напротив - забавлява се на макс и това настървява още повече зажаднелите за български купони гастарбайтери.

Фолкаджийката не отказва на никого да седне на масата му и смело се включва в наздравиците. Обръща няколко питиета и градусът на забавата расте главоломно нагоре. Мъже и жени позират до чалгарката за селфита, групови снимки и танцувални видеа. Поръчват се и поздрави на килограм, като всяко музикално желание е придружено с щедри бакшиши. На няколко пъти Галена едва успява да събере в шепата си банкнотите от британски паунди. Чуждата валута е бонус към официалния й хонорар, който се поема от организаторите на събитието.

Танците по масите завладяват и другите девойки от вечерта, които искат да разходят новите си тоалети, закупени от британските молове. В един момент няма седнал човек на стол и купонът е буквално на крака.

Кулминацията на вечерта настъпва, когато Галена зарязва чалга хитовете и запява български народни песни. Очите на емигрантите ни се напълват със сълзи и запяват с пълен глас. В ресторанта се извиват дълги хора, а патриотизмът предизвиква вдигането на още наздравици.

В Лондон фолкаджийката се появи само няколко дни след като се завърна от турнето си в САЩ. Певицата не пропусна да се разходи сред големите забележителности в Лос Анджелис, същото направи и в Лондон. След завръщането си от английската столица Галена започва сериозна подготовка за изявата си на концерта по случай 17-ия рожден ден на телевизия "Планета". Мегасъбитието е на 4 декември в столичната зала "Арена Армеец".

Реклама
Реклама
Реклама