Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7179433 www.bgdnes.bg

Благо и Златка се женят

Сензация във „ВИП брадър“

Поръчаха халки за скандалната двойка

Благой Георгиев и Златка Райкова ще сключат брак във „ВИП брадър“. Това е част от сценария на тазгодишното издание на риалитито, научи ексклузивно "България Днес" най-пазената тайна в шоуто. Джизъса се е съгласил на шокиращото бракосъчетание, след като е получил умопомрачителен хонорар.

Още през лятото "България Днес" разкри за зверските пазарлъци между футболиста и продуцентите на "ВИП брадър". Ходещата Библия е поискал половин милион лева, но е получил контраоферта от 200 000 лв. Двете страни са се срещнали някъде по средата.

Реклама

Комплектът Благо и Златка със сигурност е счупил досегашния рекорд за най-висок хонорар. Досегашното върхово постижение е на дует "Ритон" от 280 000 лв.

За да си заслужат парите, Благо и Златка ще трябва да се оженят в шоуто. Един от ключовите служители от екипа на „ВИП брадър“ е натоварен да търси халки за бракосъчетанието. Мисията е строго секретна, за да се запази докрай сценарият на шоуто. По подобен начин през миналата година риалитито шокира всички зрители.

След скандална раздяла Дани Петканов и красавицата Алекс Богданска бяха вкарани в къщата. Те набързо се сдобриха и неочаквано вдигнаха сватба. Всички смятаха, че бракосъчетанието е парлама, но в крайна сметка светската двойка не се раздели и в момента очаква дете.

Манипулативната натура на Биг Брадър нажежи до червено отношенията между Благо Джизъса и Златка през последните седмици. Футболистът и плеймейтката са провокирани по всякакъв начин. Техните съквартиранти непрекъснато ги одумват. Самият футболист в началото защитаваше и утешаваше своята "маца", но в последно време започна да й се дразни. Един от последните скандали беше свързан с любовта към чашката на Русата Златка. Джъзъса разкритикува своето гадже за чаша вино с тежките думи как после щяла да мирише. Тя не остана длъжна и скочи на наргиле манията, с която е известен Благо.

Биг Брадър се опитва да изстиска максимален ефект от огромната сума, която е броил на Георгиев. Затова в къщата беше вкарано бившето гадже на Златка - Боби Ръгбиста. Здравенякът разкри една от тъмните тайни на плеймейтката. Той сподели как апетитната блондинка е кръшкала с него, докато е разказвала наляво и надясно колко е влюбена в официалното си гадже.

"Прави го това момче на луд - разказа Боби Ръгбиста. - И друг път е била много влюбена. Както си го говори това, напива се и прави каквото си иска. Има желание да си изчисти името, но с мен няма да се получи."

Реклама

Поведението на Боби Ръгбиста вбеси Джизъса. Той стигна до нечувана агресия, като изпотроши столове и мебели в къщата.

Зрителите бяха шокирани от реакцията на кроткия иначе Благой. Той беше привикан от Биг Брадър и му беше наредено да се успокои. Големият въпрос сред коментарите на най-скандалната сцена от началото на риалитото беше защо Благо и Златка не излязат. Отговорът е прост - ако го направят, ще загубят гарантираната сума пари по техните договори.

Тепърва предстои още по-голямото шоу, когато дойде време за сватбата. Най-големите майтапчии прогнозират как Биг Брадър ще избере за кумове Боби Ръгбиста и врагинята на Златка - Никита.

Благо се разведе по-рано през годината с руската Анджелина Джоли - Есмер Омерова. Двамата имат син Илай. Джизъса е баща на още две хлапета от дългогодишното му гадже - гимнастичката Христина Витанова.

Русата Златка се сгоди за ММА боеца Георги Валентинов в риалитито "Като две капки вода". Няколко месеца по-късно двамата се разделиха.

Бивше гадже разкри плеймейтката

Последното гадже на Русата Златка преди Благо Джъзиса - ММА боецът Георги Валентинов, разкри пред "България Днес" истинската същност на плеймейтката.

"През цялото време на нашата 5-годишна връзка Златка беше вълк в овча кожа - отсече Валентинов, който днес ще се бие на голямата галавечер в зала "Арена Асикс" (бившата "Фестивална“). - Благодарен съм на Господ и на този смешник и палячо Благой, че ме отърва от това нещо. Ще вдигна банкет или ще правя курбан всяка година на датата, когато предложих годеж на Златка. За мен и двамата са потънали кораби. Те имат изграден фалшив образ пред обществото. Затова във „ВИП брадър“ цяла България ще види колко струват и какво представляват."

Преди да се свали с плеймейтката, Джизъса се присламчи към компанията на Валентинов. Той дори беше гост на тържеството по случай годежа на Русата Златка и ММА боеца.

Реклама
Реклама
Реклама