Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7188374 www.bgdnes.bg

Крият внуците на Благо от майка му

Не ми дават да ги видя, проплака Румяна

"Бившата жена на Благо - Христина Витанова, не ми дава да чуя внуците", проплака пред "България Днес" майката на бившия футболист - Румяна.

Най-близкият човек до Джизъса не знае какво се случва с неговите наследници - малките Йоана и Давид.

Реклама

Христина решава да отдели двете деца на бохема от него и семейството му. Джизъса е в "Биг брадър" и заръчва на майка си да проверява през ден как са наследниците му. Румяна се опитва да се свърже с внуците, но бившата гимнастичка не отговаря на телефонните обаждания на родителката на Благо.

"Казах на сина ми, че нямам новини от децата - разкри пред вестника майката на Джизъса. - И аз не знам причината защо нямам вести за тях и защо не се отговаря на обажданията".

Въпреки че е в къщата на "Биг брадър", Георгиев научава какви номера му върти бившата. В телефонен разговор с майка си тя заявява, че няма представа как са наследниците му.

Думите на родителката вбесяват Джисъза и той става неудържим.

"Само да изляза от къщата, и ще й разбия муцуната на Христина", закани се Благо.

Майката на плейбоя одобрява новата половинка на сина си - Златка Райкова. Русата фурия оплете главата на бившия национал на България и той се кани да й предложи брак в най-скоро време. Благо получи пръстен в къщата на "Биг брадър" и изчаква подходящия момент, за да падне на колене и да се врече във вечна вярност на плеймейтката.

Златка вече се познава с родителите на Благой. Джизъса ги запознава още в началото на връзката им. И майката, и таткото на Георгиев харесват русата фурия Райкова. Златка бързо успява да влезе под кожата на родителите на Благо.

"Как е Злати? Да й предадеш целувки", каза в края на телефония разговор със сина си Румяна.

Реклама
Реклама
Реклама