Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7190534 www.bgdnes.bg

Цеци Красимирова се сгоди

Супермоделът обяви сватба на годишнината от смъртта на Косьо Самоковеца

"Днес е моят ден! Моят специален ден, денят, в който Бог ми даде втори шанс да живея. Изминаха 15 години от ужаса, болката, страха, загубата, която преживях там, на онова място в Амстердам. Бях млада, наистина много млада, за да осъзная през какво преминавам в онзи момент. Този обрат в живота ми ме направи това, което съм днес".

С тази съкровена изповед моделът Цеци Красимирова отбеляза годишнината от смъртта на Косьо Самоковеца. Преди 15 години на 6 декември Цеци и нейният любим са в Амстердам, когато неизвестни стрелци повалят Самоковеца на земята. Красимирова е ранена в главата.

Реклама

Моделката никога не е говорила за отношенията си със Самоковеца и фаталния ден. Сега прави тази изповед, за да отбележи новия етап от живота си.

"Наслаждавам се на новия ми живот. Той е само мой и го живея така, както смятам за правилно", написа Цеци. Минути по-късно тя обяви, че е сгодена.

Красимирова е казала "да" на остров Фиджи на приятеля си Майкъл Струмейтис. Само преди дни "България Днес" написа, че двамата са заедно, а новината потвърди самият Струмейтис.

Майкъл е собственик на най-голямата компания за производство на органични земеделски добавки в света, а с Цеци се познават отдавна. Те имаха връзка преди години и дори живяха заедно в Барселона. Милионерът заряза Цеци, за да развива бизнес в България, и за кратко залюби Божидара Бакалова. Преди няколко месеца двамата с Цеци отново са подновили връзката си.

За връзката си те издадоха по време на екзотично пътуване на остров Фиджи. Цеци замина с цял антураж от свои приятели, а на част от снимките е отбелязала и Майкъл, като компанията е летяла с неговия частен самолет.

Това е първият и единствен мъж след Самоковеца, който Красимирова показва публично. Преди години тя изживя любовна афера с футболиста Георги Иванов-Гонзо, но така и двамата не останаха заедно. През 2017 година папараците на "България Днес" я снимаха заедно със сина на един от най-богатите българи, но и тази нейна връзка бързо се разпадна.

Реклама

Откакто се събира отново с американеца, Цеци решава, че това е нейният човек и е време да продължи напред като омъжена жена.

Макар и да е роден в САЩ, годеникът на Цеци от години има тясна връзка с България. Преди време той стартира коледна кампания за благотворителност у нас, а след това направи и партия "Нова България", която нямаше особен успех. Майкъл е известен в цял свят като поддръжник на използването на марихуана за медицински цели.

Реклама
Реклама
Реклама