Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7194335 www.bgdnes.bg

"Златната" Невяна покори най-високата кула в света

"Златното момиче" Невяна Владинова покори още един връх. Този път не на килима за художествена гимнастика.

Красавицата се качи на най-високата сграда в света - "Бурж Халифа" в Дубай. Небостъргачът със своята обща височина от 828 метра е най-високата конструкция, строена някога. Строителството му започва на 21 септември 2004 година, а сградата е официално открита на 4 януари 2010 година. Невяна се качи до най-високата й точка, която е предназначена за туристи. И се разходи по стъкления под, който не е за хора със слаби сърца. Гимнастичката стигна до там с асансьор, който се движи с главозамайващите 18 м/с. Цената за качването до върха е 35 долара на човек. А гледката е уникална - пред погледа на човек се разкриват Персийският залив, Палмата и Светът (изкуствено създадени групи от острови), десетки небостъргачи, магистрали с по 6-7 ленти в посока, най-добрите хотели и молове в света...

Реклама

Посещението на Невяна в Дубай съчета полезното с приятното. Българката спечели турнира DuGYM CUP. Владинова стана шампионка в многобоя и спечели всичките четири финала на отделните уреди. Това е едно от най-големите гимнастически събития в Близкия изток, на което участват повече от 450 гимнастички от над 60 отбора и 18 държави. Плевенчанката грабна и приза "Кралица на красотата".

В дните преди състезанието Невяна успя да види всички най-интересни места в емирството. Стигна и до плажа, където впечатли всички с красотата и сексапила си. Компания й прави бившата грация Симона Пейчева. Тя е в Дубай по покана на организаторите на турнира. Вчера взе участие в специален Мастер клас заедно с всички световни шампионки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама