Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7196255 www.bgdnes.bg

Марадона изритан от годеницата

Футболната легенда Диего Армандо Марадона се оказа изритан от дома си. Популярният аржентинец се е разделил с годеницата си Росио Олива, съобщават медиите в родината му. Половинката на Дон Диего му заявила да напусне къщата, в която живееха заедно. Интересното е, че тя й беше купена от Марадона.

Къщата на "Бела Виста" в Буенос Айрес от няколко месеца е обитавана само от Росио. Тя отказа да се премести с годеника си в Мексико, след като той пое местен отбор. Мнозина смятат, че именно това е и основната причина за раздялата на двамата.

Реклама

Наскоро Олива обяви в женско тв шоу, че е сама. Това никак не се хареса на Марадона, който избухна публично. Освен това според някои медии в Аржентина тя вече си била хванала друг мъж. И той често я посещава в дома, купен от Дон Диего.

Легендарният футболист и 28-годишната му половинка бяха заедно шест години. Те се сгодиха през лятото, като не се притесняваха от голямата разлика във възрастта им. Марадона е на 57 години. Няколко месеца по-късно връзката им се разпадна.

Снимка: 29-01

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама