Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7196668 www.bgdnes.bg

Национал води Мис Футбол на Филипините

Националът Георги Костадинов ще зарадва половинката си Радост Тодорова с поредната екзотична ваканция, научи "България Днес". Двамата с Мис Футбол ще посрещнат новата 2019 година на Филипините.

Халфът вече изигра последния си мач за 2018 г. в руската Премиер лига с екипа на "Арсенал" (Тула). Веднага след това двамата хванаха самолета и се прибраха в България. Те ще посрещнат Коледа тук, като ще съберат семействата си. И на 27 декември ще избягат на топло.

Реклама

Влюбените ще почиват на Филипините, като първата им спирка ще е столицата Манила. Още отсега Радост получава покани да се види с приятелите си там. Тя стана особено популярна и обичана в тази страна в края на 2015 година. Тогава по време на конкурса "Мис Вселена" Радост плени сърцата на хиляди по света с искрената си реакция към Мис Филипини Пиа Алонсо Вурцбах. Тя единствена я подкани да отиде и да вземе короната си секунди след като се оказа, че водещият на шоуто Стив Харви коронова грешна красавица - Мис Колумбия Ариадна Гутиерес Аревало. Тодорова се превърна в сензация във Филипините, където нейни снимки и кадри от финала на Мис Вселена се въртяха по националните телевизии.

Сега Пиа очаква с нетърпение да се види с българката. Двете поддържат приятелски отношения чрез социалните медии. Феновете й от тази страна също се зарадваха на избора й на място за почивка.

Мис Футбол и Георги Костадинов често си спретват екзотични ваканции, откакто са заедно. През лятото двамата посетиха Индонезия и по-точно остров Бали за десетина дни. Обиколиха и всички известни места и курорти в Израел, докато халфът риташе там. Сега на ред са Филипините.

Манекенката и футболистът са заедно от около две години. Двамата разкриха любовта си, след като той напусна "Левски" и замина да рита в Израел. Радост последва гаджето си. След един сезон в Израел двамата акостираха в Русия. Все пак Тодорова не е изоставила кариерата си в модата. Тя често участва в различни реклами и фотосесии. Използва прибиранията им в България за мачовете на националния отбор, за да си навакса с лекциите. Моделката е студент в УНСС.

В Русия красавицата също не скучае. Наскоро направи свой видеоканал в ютуб. В него дава полезни съвети за красота на последователите си. Качва поне по три видеа на седмица.

Реклама
Реклама
Реклама