Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7199165 www.bgdnes.bg

Софи чака бебе от Дядо Коледа

Маринова пише писмо до белобрадия старец

Сватбата остава на заден план, първо правим дете с Гринго, категорична е певицата

Бебе си пожела Софи Маринова за Коледа. Певицата и половинката й Гринго от дълго време правят опити да имат дете. Те искат да имат наследник, но засега Маринова не успява да зачене.

Реклама

"Надявам се да се случи коледно чудо и да забременея - пожела си Софка пред "България Днес". - Щяхме да вдигаме сватба, но ще я отложим. Първо искаме с Гринго да имаме бебе. След това ще мислим за брак", добави Маринова.

Изпълнителката ще празнува най-големия християнски празник със семейството на Гринго. Те ще прекарат няколко дни в Бургас по Коледа. С нея ще бъде и синът й Лоренцо.

Софи ще прекара Нова година на работа, а не вкъщи. За празничната нощ Маринова има заявено участие, а хонорарът, който ще получи, е примамлив.

"Винаги бачкам по Нова година. Както се казва, ден година храни", отсече Софка.

Ромската перла ще се вихри в кухнята покрай празниците. Софи обича да готви и ще направи на любимите си хора баница и пържоли.

"На Бъдни вечер, както повелява традицията, ще постим. Но мине ли полунощ, всички започваме да нагъваме месо. Отваряме хладилника и почваме да ядем всичко", призна Софи.

Певицата с невероятен глас е подготвила подаръци за цялата рода. Тя дълго време избира правилните неща за Гринго и Лоренцо.

"През декември си подаряваме подаръци постоянно. На Лоренцо му взехме телефон и други джаджи. Той си ги иска. За рождения ми ден Гринго ме изненада с невероятни златни обици. Не знам какво да очаквам за Коледа от него", добави Маринова.

Реклама
Реклама
Реклама