Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7200394 www.bgdnes.bg

Отлагат строежа на стадион за "Лудогорец"

3,7 милиона евро е приходът на "Лудогорец" от участието в груповата фаза на турнира Лига Европа, но собствениците не са никак доволни. В четвъртък вечер в Разград "орлите" завършиха 1:1 срещу "Цюрих" и така не успяха да запишат победа в група "А", като останаха последни с 4 точки от четири равни мача.

Парите, които влизат в клубната каса, са доста по-малко от очакваните от собствениците, твърдят близки до ръководството на "орлите". Босовете са били заложили вложения в изграждането на стадион "Лудогорец Арена" и в базата "Гнездо на орли", но сега ще се наложи начинанието да бъде отложено. През лятото първият удар бе, когато отборът изпусна място в групите на Шампионска лига, а сега и отпадането от директните елиминации на втория по сила европейски клубен турнир.

Реклама

Отборът на "Лудогорец" не успя да усети вкуса на победата в тазгодишната компания в групите на Лига Европа. Българският шампион не записа успех и от шестия си опит. "Орлите" завършиха 1:1 с "Цюрих" в последния си двубой. Одей откри за гостите в 22-а минута, а Шверчок изравни за "зелените" в 45-ата.

Равносметката на тима е две загуби и четири равенства.

Защитникът Георги Терзиев призна, че вече се работи по програма през следващия сезон отборът да е в състояние да влезе в групите на Шампионската лига. "През следващия сезон трябва да играем в групите на Шампионска лига или Лига Европа отново. За съжаление можеше да се представим и по-добре в Лига Европа този сезон. Искахме да вземем трите точки срещу "Цюрих". Показахме на терена, че имаме желание, но за съжаление не успяхме да постигнем победа. В някои мачове определено ни липсваше късмет", коментира Терзиев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама