Реклама
https://m.bgdnes.bg/zdrave/article/7210287 www.bgdnes.bg

Подарете си празнично настроение и след празниците advertorial icon

С приближаването на Коледа и Нова година всеки тръпне в трепетно очакване на почивка след натоварените предпразнично работни графици, очаква събирането с приятели, празнуването и няколкото дни почивка от всякакви отговорности. Макар и на Бъдни вечер човек да си хапва постно, на следващия ден, на Нова година, а дори и в самото навечерие преди Коледа, ние не обичаме да се ограничаваме. Задължително е да се опита от всяко ястие, а с любимите даже и да се прекали. Няма как да ни си кажем “Наздраве” по няколко пъти за здраве, късмет и щастие, а в навечерието на Нова година и още повече тостове, за да ни върви добре. Накратко - наближават празниците на охолство, през които прекаляваме с храна и алкохол. Въпреки всичките веселия и еуфория, това са дългоочаквани моменти от нас, но не и от тялото ни, а най-малко от черния ни дроб. Цялото това щастие се изсипва на негов гръб- прекалено мазната храна, голямото количество алкохол. Затова дните след празненствата са си труднички. Чувстваме се тежки, подути, изпаднали в летаргия, а особено след тежко посрещане на Нова година- изключително уморени.

За щастие сме подготвили няколко съвета, които да облекчат дните след празниците, особено при прекаляване с алкохол. Първият съвет е контрол при хранене. Не е задължително да опитате от всичко по много. Макар и това да са специални дни, не е нужно да прекаляваме с храненето, особено с мазното и соленото. Мазнините се обработват изключително трудно, а солта ви кара да задържате течности, а тази комбинация изключително много уморява организма. Този съвет ще е по-лесен за спазване, ако не стоите гладни в деня преди Коледа. Относно алкохола - не го приемайте на гладно. Това улеснява навлизането му в кръвта, заради голямата площ празни черва, през които е лесно да проникне. Освен това консумирайте голямо количество вода заедно с алкохола, като избягвате сладки течности. Една от главните причини за махмурлука е дехидратирането, тъй като алкохолът влияе на вазорепсина- ензим отговорен за контрола на диурезата. По този начин организмът губи много течности в опит да неутрализира токсините, което се отразява в махмурлук на следващия ден. Най-важно е все пак и да пиете в разумни количества.

Ако спазването на всички тези съвети ви се струва трудно, а дори и непосилно, на помощ идва ДетоксиФайв. ДетоксиФайв е специално разработен висококачествен детоксикатор. ДетоксиФайв съдържа пет съставки, които пречистват организма чрез най-важните очистващи процеси, а именно чрез кожата, лимфата, белите дробове, бъбреците и черния дроб. Андрографисът в ДетоксиФайв е най-добрият приятел на вашия черен дроб през празниците. Неговото действие засилва енизмите в черния дроб, които са отговорни за обезопасяването на токсичните вещества в следствие на обработката на алкохол и мазнини. Репеят, леспедезата и мащерката помагат за отвеждането на токсините извън тялото, като репеят се справя с подпухналостта и подуването, като засилва движението на лимфата и безопасните диуретични процеси в тялото. Мащерката стимулира пречистването на белите дробове, което е изключително важно, особено след престоя в задимени помещения. Леспедезата помага за филтрирането на кръвта през бъбреците, като тя доказано помага за тяхното възстановяване. Органичният селен е мощен антиоксидант и нужен елемент за правилното клетъчно делене.

Две таблетки ДетоксиФайв вечерта и две на сутринта след празниците определо ще имат осезаем ефект. Зя цялостен детоксикиращ режим, траещ един месец, са нужни две опаковки. Можете да намерите ДетоксиФайв в аптеките или онлайн!

Реклама
Реклама
Реклама