Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7234615 www.bgdnes.bg

Крокодила чака внуче зад решетките

Габриела Милева бременна, крие корема зад купа с портокали

Дядо става зад решетките легендарният обирджия Емил Милев- Крокодила, научи "България Днес". Дъщерята на скандалния кримигерой Габриела е бременна, но старателно крие щастливата новина от суеверие, издават нейни близки.

Дългокраката брюнетка доскоро радваше своите приятели във фейсбук с безброй снимки в предизвикателни пози и секси дрехи, оставящи малко на въображението. Внезапно Габриела претърпява пълен катарзис. Все по-малко са кадрите, които тя споделя. Ако все пак реши да публикува своя снимка, Габриела непременно е облечена с широки около талията дрехи или крие своето коремче от обектива. На една от снимките Крокодиловата щерка дори използва като параван купа с портокали.

Реклама

Истината все пак е разкрита. Бременността на Габриела Милева лъсва на обща снимка с нейния мъж, качена в социалните мрежи преди дни. Нежно прегърнал своята любима, бъдещият татко е сложил ръце на закръгленото й коремче.

"Щастливото събитие се очаква през лятото", коментират близки до бъдещата майка.

Габриела е по-голямата от двете дъщери на Емил Милев-Крокодила. Бъдещият дядо в момента се намира в затвора. Преди година той бе оправдан от спецсъда като бос на група, извършила четири грабежа, отвличания и опит за убийство на полицай. Скандалният кримигерой трябваше да напусне пандиза незабавно. Вместо да се прибере у дома, Кроки бе прибран обратно в килия. Той се сдоби с ново обвинение. След 10-годишно разследване прокуратурата вкара в спецсъда случай с грабеж на близо 200 000 лева от магазин "Била" на ул. "Софийски герой" в столичния жк "Хиподрума".

Крокодила скандализира магистратите, които гледат делата му с всяка своя поява в съда. От задържането му през 2013 година той постоянно сипе закани за саморазправа към магистрати, прокурори, заседатели и свидетели. Според запознати Емил Милев води около 400 дела срещу враговете си. Екзотичният вид и облеклото, с което Кроки се появява в залата на спецсъда, неведнъж са ставали повод за коментар.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама