Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7235557 www.bgdnes.bg

Румен Радев - новата звезда на Боливуд

Президентът Румен Радев е новата звезда на Боливуд. Държавният глава посети инкогнито с първата дама Десислава Радева снимачната площадка на хитовата лента на индийското кино "Брахмастра", научи "България Днес".
Във филма, който се снима в България, участват настоящите секссимволи на Боливуд Ранбир Капур и Алиа Бхат, както и иконата на индийското кино от миналото Амитабх Баччан.
"Президентът Румен е голям фен на Боливуд! Дойде на снимачната площадка в 21,30 часа вечерта, разговаряхме с него и останалите от екипа цели 30 минути", разказва продуцентът на индийската лента Марике Десуза. Въпреки че от "Дондуков" 2 не обявиха официално за визитата зад кулисите на лентата, инкогнитото на държавния глава провали индийският му колега, президентът Рам Нат Ковинд. По време на визитата на първата индийска двойка у нас Ковинд и Радев решили "внезапно" да отидат на снимачната площадка при звездите на Боливуд.


"Не само дойдоха и разговаряха с нас, направихме си снимки, дори гледаха сложни каскади, за които се подготвяхме цял снимачен ден преди това. Питаха как снимаме сцените, как правим филмите. Беше чест за нас да имаме двама президенти на снимачната площадка", разказват актьорите. Радев и колегата му решили да посетят внезапно снимките на хитовата лента веднага след официалната вечеря, която Радев дал за госта си в резиденция "Бояна". Двамата с президента Ковинд изоставили строгия протокол и затова и държавният глава на Индия разпространи снимки от визитата "зад кадър" в профила си в инстаграм. А любимците на цяла Индия - красавицата Алия и секссимволът Капур, не пропуснали да си направят селфита и снимки с Радев. Когото целият екип вече нарича "президентът Румен". Докато Алия и Капур - главните герои в лентата, са по-популярни сред младежите, възрастните помнят далеч по-добре иконата на Боливуд Амитабх Баччан. За младите киномани той е известен като великия актьор, заради когото малкият Джамал Малик от "Беднякът милионер" скача в смрадлива септична яма, за да се добере до автограф от легендата на Боливуд.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама