Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7237594 www.bgdnes.bg

Юлияна системно насилвана за секс от съпруга си

Приятел на жертвата разкрива за тормоза

40 години по-възрастният Димитър Симеонов не признава за ножа в сърцето

Системно насилвана за секс била Юлияна Иванова от 40 години по-възрастния си съпруг. Това разказва приятел на момичето пред "България Днес".

Младата майка бе жестоко убита с нож в сърцето в Стара Загора навръх Ивановден. Арестуван и обвинен за смъртта й е 65-годишният й мъж Димитър Симеонов.

Реклама

"Отначало Юлияна имала Димитър като баща, а на него намеренията му били други. Тя на 15 години отишла при него." Това споделя на Николай Иванов самата Юлияна. Момичето се запознава с младия мъж в интернет преди около година. Често си пишат и говорят по телефона. Юлияна му се доверява, споделя му всички своите проблеми. Двамата се влюбват и дори правят планове да заживеят заедно.

По Коледа Димитър Симеонов се изнася от квартирата си и оставя там да живее Юлияна с 8-месечната им дъщеричка Христина. Младата майка подава и документи за развод след 10-годишен тормоз от страна на възрастния й мъж.

"Юлияна ми разказа, че той постоянно я насилвал за секс, а тя се дърпала. Заключвала се в тоалетната и ревала. Изнудвал я е, като робиня му била, безпомощна", разказва 28-годишният Николай.

Бурната връзка между едва 15-годишната Юлияна и възрастния Димитър започва, когато момичето се мести да живее в Стара Загора заедно с баща си и сестра си. Те се нанасят на квартира, близка до тази на Димитър. Симеонов първо се сприятелява с бащата на Юлияна, а после успява да омае невръстното момиче. Бързо заживяват заедно на семейни начала. Сключват брак едва в края на 2017 г., разказват техни познати. Преди Юлияна Димитър има още две съпруги, тя му е третата, твърдят комшии от панелния блок в старозагорския кв. "Железник".

През годините Юлияна и Димитър се разделят на няколко пъти за кратко, но отново се събират. Крахът в отношенията им настъпва след раждането на дъщеря им Християна. По това време Юлияна хваща мъжа си в изневяра и търси опора в своя нов интернет приятел Николай. Заради афишираната връзка между младите Димитър побеснява от ревност и отива в квартирата на Юлияна да й потърси сметка. Двамата имат жесток скандал заради намеренията на младата майка да подаде жалба срещу мъжа си за закана за убийство. В яростта си Симеонов грабва нож и напада Юлияна. Мушка я веднъж в ръката. Замахва и успява да я прободе повторно. Този път ударът е фатален. Острието на ножа се забива право в сърцето на момичето и то издъхва за секунди.

Реклама

"Мъжът е арестуван и привлечен като обвиняем за умишлено умъртвяване по чл. 115 от Наказателния кодекс. Присъдата, предвидена от закона, е от 10 до 20 години затвор. Направил е частични самопризнания за стореното. Потвърждава за скандала с жертвата. Не признава за убийството", подчерта пред "България Днес" зам. окръжният прокурор на Стара Загора Нина Тенева.

"Тоя заслужава по-голяма присъда, да получи заслуженото. 20 години са малко. Трябва доживотно наказание да му бъде наложено", надява се Николай.

"Той като излезе, и мен ще убие, много е зъл. Юлияна ми е разказвала, че се е заканвал да ме ликвидира пред нея. Може да ме поръча на някого. За празниците Димитър се беше върнал, уж да ги изкарат заедно с Юлияна. Да не ми направи нещо. Мисля, че през цялото време, откакто е живеела там, той я е заплашвал, затова тя се е принудила да го търпи. Много хитър и зъл човек", твърди Николай Иванов.

Искал да заколи и бебето

В разгара на фаталния скандал между Димитър Симеонов и съпругата му Юлияна мъжът опитал да нарани 8-месечната им дъщеря Християна, твърди сестрата на убитата.

"Свързах се със сестрата на Юлияна. От нея знам, че Димитър се опитал да посегне и на бебето, но за щастие не е успял да го нарани", твърди Николай. От Окръжна прокуратура - Стара Загора, са категорични, че засега няма данни за нападение над детето. 8-месечната Християна е невредима, поверена на майката на Юлияна.

Реклама
Реклама
Реклама