Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7239385 www.bgdnes.bg

Чалгарка се обясни в любов на Ванко 1

Възпя татуировките и купоните им

Теди Александрова от години е с рапъра, писна й да се крият 

Фолкаджийката Теди Александрова се обясни в любов на рапъра Ванко 1!

Публична тайна е, че двамата имат връзка от няколко години, но упорито отказват да го признаят официално. "България Днес" ги засне преди няколко месеца да се целуват и натискат в столична дискотека, но и след сгащването двамата отричат за интимна връзка.

Нервите на Теди Александрова покрай постоянното криене вероятно не са издържали и тя реши да посвети на Ванко 1 чалга песен. "Просто исках да излея всичко това в песен и сътворих "Влюбена". По този начин изпълних душата си. Хората, които ме харесват, я усетиха", призна чалгарката.

Реклама

В парчето тя пее как с любимия си обръщат чаша след чаша и палят цигара след цигара. По време на нощните си купони двамата обичат да си пийват, което вдига градуса им на настроение.

"Оле, оле, мамо, глейдай к'ъв мъж само

Да спинкат на т'ва рамо могат да си мечтаят само

По тялото татус история

Докарва ме до еуфория",

пее изкусителната блондинка. Тялото на Ванко 1 е нашарено с татуировки, като целият му гръб е изрисуван. Което допълва приликата с лирическите герои от парчето "Влюбена". Въпреки че в исторически план Иван Главчев, както е истинското име на изпълнителя, блесна с рап парчета, в момента той няма проблем да обикаля чалготеките с възлюбените си. В моменти на опиянение Ванко 1 поръчва поздрави на диджея, който на всеослушание в заведението пуска личен поздрав за звездната двойка.

Именно след такава бурна вечер бившата дуетна половинка на Мишо Шамара си навлече проблеми с органите на реда.

В края на 2017 г. след споразумение с прокуратурата Иван Главчев се съгласява да излежи три месеца в затвора. Повод е залавянето му пиян да прибира от участие Теди Александрова с джип "Мерцедес". Случката се разиграва в центъра на София, а алкохолната проба показва, че рапърът е седнал зад волана с 1,3 промила алкохол в кръвта.

Това е пореден негов престой зад решетките. Първото му влизане в затвора е по обвинение за склоняване към проституция на десетки млади девойки в Рим, Париж, Ница, Мадрид и Брюксел. Тогава Ванко 1 беше на върха на популярността си и съдебните заседания по делото му предизвикваха широк обществен отзвук.

Реклама
Реклама
Реклама